Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 - 23 iunie 2018 - Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Taur

Taur

Mercur este în Rac şi miercuri, 20 iunie, va trece în Casa familiei şi a rădăcinilor, astfel încât săptămânile următoare pot fi de ajutor pentru cunoaştere, învățare, predare și punerea în practică a ideilor. Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru crearea de rețele și de conexiuni valoroase.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Când vine vorba de problemele financiare, s-ar putea să fii gata pentru un nou început, și dacă da, luna te poate ajuta să faci totul organizat. Indiferent dacă vrei să plăteşti sau să deschizi un nou cont de economii, poate fi un moment bun pentru a face acest lucru. Poţi avea cheltuieli neaşteptate vineri, pe 22 iunie, deci îţi recomand să păstrezi niște bani în plus în caz de urgență.

Casa muncii beneficiază de vizita lui Venus, iar ea va petrece aici câteva săptămâni. Dacă îţi place să te distrezi şi să ai oaspeți care să rămână peste noapte, acesta este cel mai bun moment pentru a-i invita.

Este cea mai bună cale de socializare. Nu este nimic în neregulă dacă printre ei se află un fost sau o fostă, mai ales dacă suferinţa a trecut! Eşti o persoană care ştie să susţină pe cineva aflat în suferinţă și aceasta este o calitate excelentă pentru a arăta cuiva care te interesează, în a doua parte a săptămânii. Odată ce știe că eşti de încredere, lucrurile se pot trece la nivelul următor.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Taur

După săptămâni de întârzieri și revizuiri ale acordurilor deja stabilite, începi să fii din nou susţinut energetic. Poate fi o oportunitate de a face mult. Nu neglija detaliile necesare. Ignoră orice zvonuri sau bârfe la locul de muncă. Fii cât se poate de cinstit atunci când lucrezi cu publicul. Energia îi poate face pe oameni impulsivi și exigenți.

Este timpul să te gândeşti cum să ajungi la cei de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Cu activitatea intensă din Casa banilor proveniţi din muncă proprie, este imperativ să comunici care sunt nevoile tale financiare, precum și obiectivele, modul în care te-ai gândit și ai câștigat bani. Schimbarea este necesară pentru a putea avansa și să fii mai prosper.

Închipuie-ţi corpul perfect pentru a te ajuta să ajungi acolo. Practică ideea că sănătatea ta este cea care trebuie să fie în fiecare zi. Imaginaţia ta este o putere care poate promova vindecarea si îţi poate ajuta corpul să se păstreze în echilibru din punct de vedere a sănătăţii. Dacă ai nevoie de dietă, vorbeşte cu un medic de specialitate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top