Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Rac. Dezinhibiţii şi speranţe. Scapă de spectrul Lunii Negre, nu vor mai avea reţineri să spună ce gândesc şi astfel par să-şi găsească, în sfârşit liniştea şi echilibrul.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Rac

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Viaţa li se pare mai frumoasă şi că merită trăită, iar femeile vor fi cele cu iniţiativa săptămâna aceasta.

Se rezolvă, de asemenea, o problemă care ţine de spaţiul locativ sau de o casă. Posibil ca în sfârşit să vândă sau să achiziţioneze un pământ.

15 martie le aduce o zi senină alături de familie, mai mult ca sigur vor face o ieşire în natură ceea ce le va încărca bateriile sau se vor întâlni cu persoane care au darul să le insufle încredere şi speranţă.

Viaţa, pentru ei, este o continuă pendulare între luptă şi indiferenţă, ceea ce nu înseamnă că nu sunt atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor. Dimpotrivă, pe 21, 22 şi 23 martie sunt cei mai buni sfătuitori şi poate nu ar strica să cereţi ajuturoul unui nativ Rac.

Mintea lor funcţionează asemenea unui computer performant. Afectiv, lucrurile stau puţin mai altfel. Aprobarea serafică şi zâmbetul aparent este o mare capcană pentru cei care nu îi cunosc, de aceea o relaţie cu un Rac stârneşte controverse şi chiar aversiuni.

Pe 23 şi 24 martie au ocazia să dovedească de ce se comportă altfel decât ceilalţi oferind o soluţie prin acceptare; se vor muta împreună cu partenerii, vor fi de acord cu ce-şi doresc aceştia, vor propune o soluţie cum să iasă din încurcătură.

De asemenea, 24 martie aduce confirmarea a ceea ce ei ştiau de multă vreme, dar care pentru partenerii lor nu era vizibil: sunt implicaţi în relaţie până peste cap.

Vineri, pe 23 martie, se pune la cale o căsătorie, atenţie doar că există un dram de grabă şi de orbire, e ca şi cum li s-a lăsat un văl pe ochi şi nu vor să vadă adevărul.

Poate că într-adevăr ei văd ceva ce ceilalţi nu reuşesc să vadă, timpul va demonstra dacă au avut sau nu dreptate. Până şi la capitolul sănătate stau bine, fapt îmbucurător, asta nu înseamnă că musai trebuie să facă excese.

Doamnele care lucrează în sectorul legislativ sau juridic vor repurta o victorie, dar să nu uite că o victorie uneori nu înseamnă că au câştigat şi războiul. Foarte bine susţinut segmentul comunicării în special pentru cei tineri pe 18martie.

Norocul le surâde luni, 19 martie, şi este posibil ca până târziu, după amiază, să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Avantaj de astă dată bărbaţii, maturi şi vârtsnici. Atenţie la un duşman neştiut care stă la pândă.

Dacă au de dat un examen, de susţinut un interviu, de negociat, 22 martie este o zi numai bună să îi facă să iasă dintr-ale lor şi să strălucească, să uimească nu doar prin elocinţă, ci şi prin ştiinţă. Soluţiile găsite i-ar putea uimi chiar şi pe inventivii Gemeni ori pe originalii Vărsători.

Profesional lucrurile scârţâie de maniera neadaptării, de tentative repetate de a se conforma unu şablon care nu le este tipic şi de aici conflictele în care intră cu colegii sau cu şefii. Oricât de argumentată le va fi poziţia nu vor fi acceptaţi şi atunci nu le rămâne decât o soluţie, să se supună dolenaţelor majorităţii, dar fiţi siguri că nu vor uita umilinţa la care a fost supuşi.

Financiar, la ideile care le au este imposibil să nu facă bani. Pluto în Casa de bani îi obligă să înveţe să-şi administreze finanţele altfel decât au făcut-o până acum.

Deci atenţie la cheltuielile zilnice care ar putea să le încarce nota de plată de asemenea manieră încât în momentul următor să le bată vântul prin buzunare.

Mai ales în zilele de 23 – 24 martie! Vor cheltui mai mult decât şi-au propus, dar deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Ca sănătate se remarcă o sensibilitate dureroasă a articulaţiilor şi digestivă, deci să fie atenţi ce mănâncă. Variaţiile mari de temperatură alterează alimentele cu repeziciune, iar ei sunt predispuşi prin semn, să sufere de aceste afecţiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top