Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Scorpion

Sectorul tău relațional pare ocupat de ceva vreme. Marți, 22 mai, și zilele următoare ar putea reprezenta ocazia de a duce relația la un nou nivel.

Cu toate acestea, cu neliniștitul Uranus care se deplasează în prin Taur deja, relațiile și viața sentimentală ar putea fi revoluționate în următoarele luni și în următorii ani. Și cu Mercur în apropiere, veștile despre o oportunitate neașteptată ar putea veni mai repede decât te aștepți.

În plus, Marte în Vărsător te încurajează să fii activ, mai ales atunci când vine vorba despre eliminarea haosului și de finalizarea proiectelor casnice. Cei singuri care doresc o aventură sentimentală să se gândească la mișcarea lui Venus prin Casa a 9-a a călătoriilor lungi, a aventurilor, a credinței și a filosofiei de viață, că ar putea fi doar biletul de îmbarcare.

A spera la ceva inedit, aduce și probabilitatea că toate acestea să fie reciproc avantajoase. În cele din urmă, mișcarea Soarelui prin Gemeni va energiza intens Casa 1, a personalității și a vitalității și te poate încuraja să faci un inventar al afacerilor și a investițiilor propriu-zise, dar și a legăturilor profunde de suflet pe care le-ați avut ori le aveți.

Ești minunat să te joci mental este ca și cum ți-ai stimula nu doar memoria, ci și creativitatea, dar nu cred că exact acum este momentul cel mai bun. Chiar și pentru un Scorpion ca tine care știe că minciuna nu este o modalitate foarte bună de a începe o nouă relație. Nu trebuie să spui tot și nu o vei face, dar asigură-te că ceea ce decizi să împărtășești este cinstit și real. Faci multe complimente la sfârșit de săptămână, dar cât adevăr există în spatele acelor cuvinte frumoase? Căutați vicii ascunse?

Profesional, energia ta este împrăștiată acum. Păstrează lucrurile simple. Este un moment ideal pentru a avea o întâlnire fulger cu oameni care îmbrățișează inovația. Fii precaut și nu îți asuma vina pentru ceva ce nu ai făcut. Scorpionii angajați ar putea avea întâlniri stresante cu clienții sau ar putea avea parte de provocări din partea superiorilor în ceea ce privește modul obișnuit de lucru. Fii răbdător și evită să te bați în argumente logice. Finalizează tot ce poți înainte de sfârșitul fiecărei zile.

Financiar, gândește-te cum să economisești mai bine și să îți investești banii câștigați cu greu, dar și cum să aduci în conturi mai mult numerar. Rezervă câteva minute în fiecare zi pentru a studia bursa, oportunitățile, dar și alte vehicule de investiții care te fac în cele din urmă un câștigător financiar. Nu că nu ai fi deja, bineînțeles. S-ar putea să găsești mai multe idei în casă decât ți-ai da seama.

S-ar putea să faci lucrurile puțin mai ușor acum. Ferește-te de situații stresante la locul de muncă, pentru că acestea ar putea să-ți afecteze sănătatea și te vei simți rău. Poți beneficia de reducerea programului de lucru o perioadă și să iei în mod regulat vitamine și minerale. Te vor fortifica organic, dar și mental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top