Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – FECIOARĂ. Fecioarele vor aprecia cu adevărat spaţiul lor privat în această lună.

Oriunde fug să se ascundă de lume, Venus va fi pregătită să îi primească cu brațele deschise. Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să se simtă nostalgici cu privire la trecutul lor și amintirile din copilărie i-ar putea invada în următoarele clipe fără niciun avertisment.

Normal că tot ceea ce circumscrie ideii de creştere şi acumulare financiară este la ordinea zilei, de aceea, în comparaţie cu cei care se odihnesc sau se distrează în zilele de 22, 24 și 25 ianuarie, ei vor petrece la serviciu, legaţi de scaune, eufemistic vorbind că să aducă la zi situaţiile, să încheie blanţele şi să mai verifice odată dacă bilanţurile au fost trimise.

Afectiv lucrurile cred că sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar te fac să te simţi iubit, atunci le dau credit şi sunt convinsă că atunci când iubesc, ştiu cum să o facă.

Este important să rămână conectați cu membrii familiei mai ales dacă, aceste relații sunt sănătoase și stabile.

Dacă nu sunt lângă ei, să creeze spațiu pentru familia, prietenii și cei dragi pe care îi doresc alături în această perioadă.

Este, de asemenea, un moment bun pentru a reorganiza spațiul de acasă. Totuşi, aş vrea să aibă grijă la zilele de 21, 22 şi 23 ianuarie când comunicarea nativilor Fecioară este deficitară sau ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors.

Dacă sunt singuri, viața lor afectivă nu prea este activă, dar nici nu există avertismente pentru a evita întâlnirile.

Abilitățile de comunicare vor fi punctul lor forte, așa că să aibă încredere şi să-şi pună în valoare potențialul partener!

Dacă sunt într-o relație, se vor bucura de o comunicare mai profundă și mai directă cu persoana specială din viaţa lor.

În loc de intimitate fizică s-ar putea să fie tentaţi să aibă conversații intelectuale cu partenerii, în intenția de a crește legătura lor mentală și emoțională.

Planul profesional este foarte bine aspectat, aş spune că se încheie un ciclu de specializări pentru unii, că începe o altă etapă profesională pentru alţii sau că pur şi simplu din dorinţa de a se ridica social vor fi de acord să-şi compleze studiile, fie prin urmarea unui masterat, fie prin abordarea unui nou profil de învăţământ.

Cei care sunt studenţi împletesc plăcutul cu utilul şi se vor face remarcaţi pentru ingeniozitate şi soluţiile pe care le dau. Şanse mari să se apuce şi de învăţarea unei limbi străine, necesară pentru relaţiile cu străinătatea.

Oricum, cred eu că din punct de vedere profesional nu vor mai avea de ce să-şi facă probleme multă vreme de acum încolo.

În ce priveşte planul financiar, vin bani, din muncă şi de la familie, se pot pomeni peste noapte aşa cu o sumă care le pică din cer, ca o pleaşcă, pentru lucruri pe care le-au făcut şi pentru când i-au ajutat pe cei care aveau probleme, acum vine şi răsplata sau li se întoarce o sumă pe care au dat-o împrumut.

Dureri de cap de pe urma oboselii sau a unor probleme oculare şi ca mai toate semnele, să fie atenţi la schimbările bruşte de vreme cu impact reumatismal.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trebuie să îşi conserve energia cu înțelepciune și să se angajeze să facă ceva numai dacă sunt capabili. În schimb, sănătatea lor emoțională va fi stabilă şi înțeleaptă atâta timp cât se vor odihni suficient!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top