Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Scorpion. Dacă ţi se oferă o oportunitate de a călători, ar putea fi foarte bine. Dacă ai fost ocupat de ceva timp cu munca și ai nevoie de o pauză, aceasta ar putea fi șansa perfectă de a face asta și de a te relaxa.

În plus, cu trigonul armonios dintre Mercur şi Neptun în Casa iubirii, a romantismului și a creativităţii, este posibil să scapi de o relaţie care nu îţi convine, elegant. Și modul în care o faci ar putea avea și potențial romantic, dacă ești deschis la asta. Şi eşti, la felul cum te ştiu.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Scorpion

Odată ce Soarele a intrat în Rac, săptămânile viitoare te pot inspira să îţi muți zona de confort interior și să explorezi noi opțiuni. Există, de asemenea, posibilități de a studia sau de a deprinde o nouă abilitate. În cele din urmă, dacă nu îţi cad ochii pe cineva în timpul weekend-ului, ar fi mai bine să ancorezi barca şi să te relaxezi. Nu pot spune că eşti sufletul petrecerii, dar nici deoparte nu stai. Sunt momente foarte, foarte bune pentru tine.

Adevărul este că te gândeşti la multe înainte de a lua o decizie care vizează viaţa sentimentală sau o relaţie şi nu cred că o vei face mai devreme de săptămâna viitoare, astfel încât să îi pui atât pe prietenii și cât şi membrii familiei tale în faţa faptului împlinit. Să spui la revedere nu este niciodată ușor pentru tine.

Profesional este momentul potrivit pentru extinderea orizonturilor tale asigurându-ţi şi suportul de bază. Universul îţi deschide ușa pentru o mai ușoară comunicare și pentru eforturi de marketing, în general. În același timp, abordarea prudentă este cea mai bună. Este foarte important să acorzi atenție micilor detalii acum. Evită orice impuls de scăpa de responsabilităţi. O abordare serioasă și concentrată va aduce cele mai bune rezultate.

Există o relație strânsă între casă și carieră în această săptămână. S-ar putea să fii coplesit de muncă sau să simți cum cariera ta se confruntă cu prea multe obstacole acum. În același timp, viața de acasă și familia sunt, în cel mai bun caz, tumultuoase. Stabileşte un echilibru şi păstrează o privire strictă asupra fluxului de numerar. Lucrurile se privesc de sus.

S-ar putea să ai niște obiective mari atunci când vine vorba de sănătatea ta. Este minunat, dar, de asemenea, pari să fii îngrijorat cu privire la posibilitatea de a-ţi permite ceva ce alţii nu pot. S-ar putea să simți că este necesar să visezi, dar nu este cazul. Poți obține rezultate excelente fără a cheltui prea mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top