Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Berbec. Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care tocmai a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile s-ar putea să se tensioneze la locul de muncă pentru femei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Berbec

Revelaţii neaşteptate legate de carieră, şefi, oameni în care aveau încredere sau care le-au marcat într-un fel evoluţia profesională şi cu o detaşare interioară, de neaşteptat la ei, vor tăia asemenea unui laser toate excrescenţele care le-au căpuşat viaţa în ultimele luni.

Relaţional nu par să fie probleme, eventual luni, 26 martie, pot răbufni mici conflicte casnice cu conotaţii belicoase, tot din partea femeilor sau pentru o femeie.

Aş tinde să cred că este o dispută între părinţi şi bunici, primi vor să-şi educe copila într-un anumit fel, bunicii sunt mai indulgenţi şi de aici, booom!! Noroc că pe 27 martie lucrurile se calmează şi reintră în normal. În cuplurile tinere este armonie, iar cei singuri se bucură de atenţia persoanelor de sex opus, ceea ce pentru orgoliul unui bărbat face foarte mult, dar atenţie şi la fricile interioare atunci când ar trebui să înceapă o relaţie.

Luni şi marţi, pe 26 şi pe 27 martie, în cercul de prieteni vor întâlni, şi acum mă refer la Berbecii singuri, dragostea vieţii lor ca să spun aşa. Chiar dacă cu sentimentele nu poţi să te pui, eu le sugerez să nu-şi piardă capul, deoarece au de dus adevărate lupte cu familia, şi a lui şi a ei, că să le fie acceptată alegerea, vor recurge la gesturi imperative de genul mă mut şi chiar o fac şi vor rupe orice legătură cu familia.

Mai este acolo o femeie care pune paie pe foc, dar ei sunt orbi la tot ce li se întâmplă. Momentul culminat îl va aduce ziua de vineri, 30 martie, când vor afla cine este femeia şi va ieşi cu păruială.

Şi profesional aş spune că lucrurile câştigă nu doar în greutate, ci şi în stabilitate cu un avantaj clar pentru femei, privind însă accentul de agresivitate din 28 şi 29 martie, gândul mă duce fie la un inconvenient de ordin material legat de colegi sau de locul unde îşi desfăşoară acestea munca, fie la un accident la locul de muncă sau la o stare de rău la locul de muncă cu intervenţia urgentă a medicilor. Le-aş sugera să fie atente la ambele aspecte.

Financiar, cred că marile hopuri au trecut şi ele; totuşi rămâne divergenţa dintre Venus in Casa banilor munciţi şi Saturn în Casa comisioanelor, ceea ce s-ar putea traduce printr-o serie de amânări.

Berbecii în prag de pensionare pot afla ce pensie vor primi, maturii se pot bucura de o moştenire sau vor afla că pot primi o moştenire de unde nici nu se gândesc.

S-ar putea ca supărarea unei femei din familie să fie nota de agresivitatea care se vădeşte ca făcând parte din eveniemntele zilei de marţi, 27 martie, şi să aibă legătură cu această moştenire, să fie exclusă de la succesiune deşi drepturile civile spune altceva. Lucrurile se vor lămuri mai repede decât se aşteaptă.

Sănătatea nu ridică probleme până joi, 29 martie, când o criză acută de rinichi sau o căzătură zdravănă îi poate duce a spital, şi aici aş avertiza tot doamnele, ceilalţi ar putea ca din cauza stresului să fie nervoşi sau să aibă una din celebrele lor migrene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top