Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Fecioară. Ziceam că aceşti nativi se vor linişti, iată că şi la ei se precipită lucrurile, în sensul că parcă nu mai ştiu încotro să o apuce. Sfatul meu este să ia lucrurile pe îndelete că vor găsi luminiţa de la capătul tunelului.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Fecioară

Nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri aşa cum au fost, nu va fi posibilă şi trebuie să înţeleagă acest lucru altfel, trebuie să înţeleagă că este nevoie de autodepăşire, de înţelegerea unor lucruri altfel decât au făcut-o până acum.

Şi culmea, vor pricepe că schimbările încep întotdeauna cu sine. Lucrurile se accelerează undeva în sfera profesionalului cu tangenţă pe de o parte la creativitate, pe de alta la puterea lor de discriminare, capacitatea lor de a discerne binele de rău, de a separa grâul de neghină.

Cel puţin relaţional lucrurile sunt pe drumul cel bun, poate pe ici, pe acolo, se mai confruntă cu soacrele sau mamele vis-a-vis de ceea ce vor să facă sau ce vor să aleagă, dar să nu uite că nu pot mulţumi pe toată lumea.

Au nevoie de un partener care să le înţelegă nevoile interioare, să le menajeze mentalul şi sufletul pentru că ei atunci când oferă, dau tot.

Pot primi o invitaţie să petreacă concediul de Paște la nişte rude, în străinătate şi i-aş sfătui să accepte indiferent de ce spun ceilalţi. Tot pe 27 martie, dacă cineva are de susţinut un examen final sau o licenţă este foarte bine susţinut. Avantajate sunt femeile!

Din punct de vedere profesional, cei care lucrează cu contracte vor avea o perioadă excelentă, cu surprize de gen promovare peste noapte în posturi la care nici măcar nu îndrăzneau să viseze.

Spiritul lor organizatoric, ideile şi cunoaşterea în domeniul vor fi esenţiale în momentul în care li se va avansa propunerea. Excelente din acest punct de vedere zilele de 26 şi 27 martie.

Au o şansă spectaculoasă de a se evidenţia profesional şi nu cred să le scape momentul. Mai ales dacă sunt femei. Se conduc după sintagma totul sau nimic şi asta le va deschide drum acolo unde îşi doresc.

Alţi nativi Fecioară se pot confrunta cu probleme pentru că nu ştiu când să se oprească şi sunt convinşi că li se cuvine ceea ce cer, ei bine, aceste cereri dacă nu sunt justificate şi argumentate aşa cum trebuie le pot crea neplăceri de tipul retrogradării profesionale.

Acelaşi lucru este posibil şi din cauză că un om din subordine sau un coleg nu a făcut la timp ceea ce i s-a cerut. Periculoasă în acest sens mi se pare ziua de 8 aprilie.

Financiar, lucrurile stau nesperat de bine datorită stabilităţii veniturilor, spuneam acum câteva săptămâni că aceşti nativi se bucură de venituri constante pentru o perioadă lungă de timp. Îşi doresc mai mult, dar pentru a avea mai mult este nevoie de răbdare şi ei au din plin.

Totuși sunt posibile cheltuieli neaşteptate pentru cămin, dar şi pentru a face faţă unor evenimente sociale unde ar fi indicat să fie prezenţi. Bani vin, în condiţiile în care prin buzunare le cam bate vântul şi nu pentru că ar fi cheltuitori, nu, ci pentru au unele problemele – taxe, impozite, amenzi, care nu pot fi amânate.

Ca sănătate, atenţie la puseele de tensiune şi la alergiile alimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top