Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Scorpion. Norocul proverbial despre care am tot vorbit în ultimele luni începe să îi cam părăsească. Se tensionează brusc relaţiile pe axa financiară, în primul rând, şi apoi cea relaţională. Este ca şi cum Scorpionii au ajuns la capăt de drum şi trebuie să-şi reorienteze nevoile personale, afective şi profesionale.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Scorpion

Probleme care ţin de legalitate vin să îngreuneze săptămâna acestor nativi. Nu sunt implicaţi direct, ci conjunctural, dar este destul să li se asocieze numele cu acţiunile celor vinovaţi şi de aici o suită de probleme din care sper să iasă cu faţă curată.

Sfatul meu este să fie mai atenţi în ce se bagă, deşi Scorpionii de regulă sunt atenţi la tot ceea ce fac şi nu le place să iasă în lumina reflectoarelor, ei întotdeauna vor acţiona din umbră.

Relaţional sunt posibile rupturi, în special unde partenerul de viaţă este femeie şi Scorpion pe deasupra, ea trage la căruţa familiei până la un moment dat când nu mai poate şi lasă totul şi pleacă.

Relaţiile de cuplu devin dramatice prin stereotipie şi atunci când acestea sunt monotone, senzitivul Scorpion caută altceva. Este posibil să-şi surprindă anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viaţă, lucruri pe care nu le cunoştea şi asta ar putea schimba perspectiva asupra relaţiei.

Veţi rămâne surprinşi cât sunt de tranşanți când se pune problema nu atât de sentimente, cât de orgoliu, de mândrie şi chiar dacă au greşit, îşi vor rumega greşeala, dar nu o vor recunoaşte niciodată. Ceva de genul acesta se va întâmpla săptămâna aceasta.

Alte cupluri încearcă să recupereze ceva dacă mai este de recuperat, de fapt, mereu este câte ceva de recuperat doar că aceşti nativi nu pot trece cu vederea greşeala, nici măcar pe a lor, dar măcar o argumentează.

Nu pot trece cu vederea şi nu pot ierta deşi poate greşeala le aparţine în proproţia ce mai mare. Prefera să piardă tot decât să recunoască că au greşit. Zi grea, 26 martie. Pe 29 martie unele cupluri pot afla că vine barza!

Deocamdată, profesional lucrurile stau bine, sunt într-un soi de acalmie, dar nu pentru multă vreme, nu de alta, dar nativilor Scorpion nu le place un loc de muncă supus transformărilor sau în permanentă schimbare.

Au nevoie de un loc de muncă şi de o poziţie socială care să le asigure liniştea sau cel puţin le provoacă inteligenţa şi îi obligă să aibă iniţiativă.

Săptămâna aceasta mintea lor caută soluţii, adică un alt loc de muncă sau… alte îndatoriri. Femeile sunt avantajate dacă au mici afaceri centrate pe prestări de servicii deoarece pot prinde contracte din care să trăiască câţiva ani buni.

Cei care lucrează în domeniul bancar, şanse mari să-şi facă comisioanele de vacanţă din modul cum manipulează banii cu care operează. Perioadă bună: 7 şi 8 aprilie.

Financiar se produc unele răsturnări de situaţie, în sensul că sumele pe care contau nu se vor aduna în cont cum sperau, ci că vor trebui să alerge şi să le recupereze.

Dacă tot vor bani şi cât mai mulţi, atunci trebuie să şi muncească ca să le obţină! Oricum, 6 aprilie este o zi fantastică din punct de vedere material şi le-aş sugera să se concentreze pe ea.

Nu cred să se plângă de probleme de sănătate, totuşi cei care au copii să fie atenţi la problemele digestive ale acestora. Le-aş mai sugera să fie atenţi la tensiune, femeile în special, iar cei tineri la accidentele legate de apă – se alunecă cu ușurință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top