Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – FECIOARĂ. Fecioarele vor aprecia cu adevărat spaţiul lor privat în această săptămână. Oriunde fug să se ascundă de lume, Venus va fi pregătită să îi primească cu brațele deschise.

Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă.

S-ar putea să se simtă nostalgici cu privire la trecutul lor și amintirile din copilărie i-ar putea invada în următoarele clipe fără niciun avertisment. Este important să rămână conectați cu membrii familiei, mai ales dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile.

Dacă nu sunt lângă ei, să creeze spațiu pentru familia, prietenii și cei dragi pe care îi doresc alături în această perioadă.

Este, de asemenea, un moment bun pentru a reorganiza spațiul de acasă, mai ales pe 1, 2 şi 3 martie. Lui Venus îi place să facă totul și mai frumos, să găsească un nou proiect sau o nouă modalitate de redecorare.

S-ar putea să le ofere inspirația creatoare de care au nevoie pentru a face ca mediul lor să se împlinească și mai mult! Vor avea o plăcere suplimentară în a se îngriji de familie și de a face ca și mediul lor să fie unul frumos.

Vor fi deosebit de vorbăreţi, subiectele preferate fiind legate de mental și chiar cuvintele le vor scăpa fără să se gândească.

Vor fi pasionaţi să îşi împărtășească ideile, opiniile și cunoștințele cu alții, în speranța că îşi vor putea vedea poziția de la acest stil de comunicare directă.

S-ar putea să se bucure de dezbateri mai mult decât de obicei, de asemenea! Vor găsi frumusețea în cuvinte, vor asculta muzică cu versuri inimaginabile sau vor urmări filme romantice.

Tendința de a se exprima prin cuvinte și modul în care acestea le afectează sufletul va fi puternică. Dacă sunt într-o relație, pot simți nevoia de a comunica cu partenerul într-un mod extrem de onest și iubitor.

Vor dori ca aceştia să afle mai multe despre ele și relația lor să se consolideze. Dacă sunt singuri, viața lor afectivă nu prea este activă, dar nici nu există avertismente pentru a evita întâlnirile.

Abilitățile de comunicare vor fi punctul lor forte, așa că să aibă încredere şi să-şi pună în valoare potențialul partener!

Vor încerca să clarifice orice idei noi despre muncă sau carieră și îi poate ajuta să avanseze dacă intenționează să îşi schimbe drumul în viaţă.

Rețineți că în timp ce încearcă să îi ajute pe ceilalţi, privesc acest lucru ca pe o misiune, ca pe un angajament şi acest lucru pentru ei nu se poate încheia decât cu un succes.

Sentimentele lor sunt întotdeauna valabile și adevărate, chiar dacă refuză să le accepte. Totuşi, există o lipsă de dezvoltare profesională în această săptămână, deoarece accentul este pus pe învățarea personală și pe relațiile cu cei dragi.

Accentul se va pune, în special, pe interesele intelectuale, pe procesele emoționale și profunziea propriilor sentimente. Nativii Fecioară vor fi puternic stimulaţi pe parte intelectuală.

Pot învăța ceva nou și provocator pe 27 şi 28 februarie. Nu este ceva neobișnuit să învețe o limbă străină, de exemplu.

De asemenea, se pot implica în scrierea, citirea, cercetarea sau analiza unui subiect care ţine de literatura comparată cu specificitate. Este un subiect care ar putea fi al lor doar că aceste activități vor avea cel mai probabil loc în timpul liber.

Etica muncii pe care şi-o propu, faţă de sine şi față de un subiect de care sunt pasionaţi îi va ajuta să îşi atingă obiectivele de educație pe care şi le propun.

Vor fi foarte aproape de a descoperi adevăruri ascunse despre sine și despre cei din jurul lor pe 28 februarie şi 1 martie. Din nou, acest lucru se va manifesta la nivel intelectual.

Ar putea avea tendința să analizeze mai mult, ceea ce va face ca această trăsătură a personalităţii lor să fie și mai pronunțată. Să nu sară calul, deoarece oamenii din jurul lor pot fi copleșiți de interesul brusc pentru viața lor.

Finanțele se preconizează a fi mari. Cu planeta finanţelor neştiute în Capricorn, practic, judecățile lor privind afacerile financiare sunt la la obiect.

Ei nu cheltuiesc banii pe lux sau pe obiecte frivole, dimpotrivă, săptămâna aceasta vor investi cumva banii, în educație.

Sănătatea lor este bunicică, energia fiind destul de scăzută până pe 27 februarie. Trebuie să îşi conserve energia cu înțelepciune și să se angajeze să facă ceva decât numai dacă sunt capabili. În schimb, sănătatea lor emoțională va fi stabilă şi înțeleaptă, atâta timp cât se vor odihni suficient!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top