Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Scorpion

Scorpion – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Au o grămadă de lucruri importante şi folositoare pentru sine de făcut pe 1 şi 2 decembrie, să se bucure de toate acestea. Vor dori să-şi schimbe viaţa pe negândite pe 27 noiembrie şi nu va fi deloc rău.

Vor începe ceva nou pe 28 sau 29 noiembrie, dar dacă simt că ceva nu merge, să se oprească şi să verifice etapele, poate le-a scăpat ceva, aşa vor dovedi că ştiu să se stăpânească şi să controleze prezentul.

Probleme care ţin de legalitate vin să îngreuneze săptămâna acestor nativi. Nu sunt implicaţi direct ci conjunctural, dar este destul să li se asocieze numele cu acţiunile celor vinovaţi şi de aici o suită de probleme din care însă, vor ieşi cu faţă curată.

Sfatul meu este să fie mai atenţi în ce se bagă, deşi Scorpionii de regulă sunt atenţi la tot ceea ce fac şi nu le place să iasă în lumina reflectoarelor.

Relaţional sunt posibile rupturi, în special unde partenerul de viaţă este femeie şi Scorpion pe deasupra, ea trage la căruţa familiei până la un moment dat când nu mai poate şi lasă totul şi pleacă.

Ceva de genul acesta se va întâmpla săptămâna aceasta. Dar la urma urmei ei nu pot trăi fără iubire şi nu este un eufemism chiar dacă vor fi tentaţi să evite situaţia dând un pas înapoi.

Vor rezista făcând bilanţuri care dintre care mai ciudate, în schimb stălucirea din ochii lor spune clar că nu le stă mintea la altceva, iar pe 29 sau pe 30 noiembrie nu vor mi rezista şi vor da frâu liber imaginaţiei.

O serie de veşti minunate îi ajută să vadă totul în perspectiva viitorului pe 1 decembrie, iar perspectiva este una excelentă pentru romantism! Alte cupluri încearcă să recupereze ceva dacă mai este de recuperat, de fapt, mereu este câte ceva de recuperat doar că aceşti nativi nu pot trece cu vederea greşeala, nici măcar pe a lor, dar măcar o argumentează.

Nu pot trece cu vederea şi nu pot ierta deşi poate greşeala le aparţine în proproţie de 70 %. Prefera să piardă tot decât să recunoască că au greşit. Pe 2 decembrie unele cupluri pot afla că vine barza!

Deocamdată, profesional lucrurile stau bine. Sunt într-o fază destul de surprinzătoare a începuturilor, iar asta contează nu doar pentru muncă. Dar la locul de muncă, au o mulțime de idei noi în timp ce sunt pe teren cu tot ce implică asta – documentaţie nouă, departamente noi, noi campanii de publicitate.
Indiferent ce vor face, sunt în fază de creaţie. Femeile sunt avantajate dacă au mici afaceri centrate pe prestări de servicii deoarece pot prinde contracte din care să trăiască câţiva ani buni.

Cei care lucrează în domeniul bancar, şanse mari să-şi facă comisioanele de vacanţă din modul cum manipulează banii cu care operează. Perioadă bună 27 şi 28 noiembrie.

Financiar se produc unele răsturnări de situaţie, în sensul, că sumele pe care contau nu se vor aduna în cont cum sperau, ci că vor trebui să alerge şi să le recupereze.

Dacă tot vor bani şi cât mai mulţi atunci trebuie să şi muncească ca să le obţină! Oricum 30 noiembrie ar trebui să fie o zi fantastică din punct de vedere material şi le-aş sugera să se concentreze pe ea.

Nu cred să se plângă de probleme de sănătate, totuşi cei care au copii să fie atenţi la problemele digestive ale acestora.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top