Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Rac.În această săptămână, s-ar putea să vă simțiți mutat să vă alăturați unui grup care are înclinații filosofice sau spirituale și, dacă da, acest lucru ar putea fi foarte bun pentru dvs.

S-ar putea să fiți atrași de un profesor sau de un antrenor de viață care vă poate ajuta să trăiți la întregul dvs. potențial sau care vă inspiră în așa fel încât să vă simțiți atrași să adoptați noi credințe. Acest lucru ar putea deschide noi căi spre dvs.

Cravata jovialului Jupiter la Neptun nebulos va avea efect pe parcursul acestei săptămâni și poate avea și potențial romantic. Cineva pe care îl întâlniți la un eveniment, un curs, o întâlnire sau un atelier poate părea că are potențialul sufletului și atrage interesul pentru acest motiv. În cele din urmă, ați putea petrece mai mult timp singur decât dacă cineva ajunge la dvs. și vă încurajează să ieșiți la masă sau la un chat.

Observi detalii mici, dar irezistibile, despre pasiunea ta pe care nimeni altcineva nu o vede. Dacă făceai o listă cu trăsăturile admirabile ale partenerului tău perfect, câte pahare ai putea să-ți citești? Dacă este mai mult de jumătate, ați fi putut găsi meciul de dragoste!

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu este nimic în neregulă cu tăierea unei date scurte mai târziu în săptămână, dacă descoperiți că sunteți afară cu dl sau cu doamna Wrong. Timpul tău este valabil, Cancer, deci nu-l pierde.

Acesta ar trebui să fie un timp satisfăcător și productiv pentru dvs. Trebuie să fii deosebit de prudent în comunicările importante. Poate fi necesară verificarea dublă a tuturor presupunerilor. Energia ar putea fi o provocare. Puteți simți că trebuie să faceți mai mult decât știm este rezonabil.

Fiți precaut să promiteți mai mult decât puteți oferi. Această perioadă poate aduce o situație emoțională deosebit de încărcată. Este norocoasă pentru găsirea de muncă.

Ideile dvs. ar putea să nu aibă acum ușurința obișnuită și ar putea implica unele concepte destul de grave. Vestea bună este că ei pot fi folosiți în curând la lucru.

Până atunci, preocupările legate de casa ta domină gândirea ta. S-ar putea să știți că sunteți tentați să depășiți cheltuielile de renovare sau de renovare, mai ales dacă introduceți un nou birou de acasă. Totuși, nu aveți nevoie de atâtea lucruri.

Soldat pe programul de antrenament. Nu renunțați doar pentru că aveți mușchii inflamați sau vă simțiți obosiți. Dacă rămâneți cu el acum, va fi mult mai ușor să continuați atunci când merge într-adevăr greu sau atunci când simțiți că nu vă puteți confrunta cu o altă mașină eliptică. Dacă aveți un scop de exercițiu, acest lucru vă va ajuta să vă măriți voința.

1 Comment

1 Comment

  1. Irina

    2018-05-27T02:26:16+03:00 at 2018-05-27T02:26:16+03:00

    Ce e porcaria asta? O traducere nereusita cu google translate? Jenant

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top