Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Săgetător.Lasă intuiția să te ghideze, mai ales în prima parte a săptămânii. Cu Mercur îi care face opoziţie lui Jupiter și un pătrat cu etericul Neptun marți, 29 mai, există o cale mistică pe care ai putea să o iei ca să înţelegi parte din misterele vieţii.

Permite-ți să te călăuzeşti după înțelepciunea ta nativă și poți să câștigi recompense și, probabil, să economiseşti timp și bani. Legătura dintre Soare şi Marte aflat în Casa comunicării, miercuri, 30 mai, indică faptul că munca în echipă ar putea fi cel mai bun mod de a aborda un proiect cheie și că mijlocul săptămânii poate fi cel mai bun moment pentru a începe.

Dacă ai un obiectiv clar în minte, ar putea fi ceva de succes. Vineri, 1 iunie, poți fi gata să participi la o sărbătoare de familie sau să îţi oferi o porţie de confort ascultând pe cineva vrea să îţi vorbească. S-ar putea să ai un blocaj financiar temporar, vineri sau sâmbătă, 1 şi 2 iunie, deci pune deoparte ceva bani pentru orice eventualitate.

Sentimental îţi poţi împărtăși părerile sau să o / îl poţi întreba pe celălalt dacă are încredere în tine. Este bine ca discuțiile cu privire la subiecte controversate bine să aibă lac încă de la prima întâlnire, singura condiţie este să fii de acord să îţi păstrezi o minte deschisă cu privire la opiniile celuilalt. Dacă nu eşti sigur ce impresie ai făcut cuiva, așteptă până la sfârșitul săptămânii pentru a afla. Și nu lua critica prea personal.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acesta este un moment foarte bun pentru a face lucrurile care îţi plac cel mai mult cu cei pe care îi placi. Accesul la oamenii pe care îi respecți îţi va oferi o perspectivă nouă. Te vei simți mai bine dacă știi ce poţi să faci. Este timpul ideal pentru a organiza o petrecere de întâlnire la birou pentru a ridica moralul şi spiritul colegilor. Dorința de compromis îţi va aduce şansa de a-i ajuta pe toți cei interesați.

În această săptămână, natura ta sensibilă îşi poate dori bani pentru lucrurile mai puţin de societate, cât pentru tine, cum ar fi o poşetă nouă, un nou look, o nouă perspectivă asupra vieţii.Atenţia ta este îndreptată spre viețile anterioare și spre karma, unde este posibil să fie nevoie de vinecare. Între timp, viaţa ta este mult mai deschisă. Cu cât spui mai multe, mai ales corect, cu atât poţi câştiga mai mult.

Este posibil să doreşti să investeşti în informații care te vor ajuta să înțelegi problemele asociate sănătății tale actuale. Acest lucru ar putea însemna, momentul când eşti inspirat să îţi angajezi un antrenor personal pentru a te ajuta să te menţii în formă. Banii pe care îi cheltui vor fi recuperați de mai multe ori, sub diverse forme, pe măsură ce încrederea în propriile forţe crește și sănătatea se îmbunătățește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top