Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BERBEC. Știu ce vor încă de la început de săptămână. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Iubirea pare să le dea aripi și pe 2 -3 februarie proiectul preferat începe să prindă formă, nu mai sunt dispuși să îi prindă seara în birou însă.

Fie că le place, fie că nu, pe 30 și 31 ianuarie vor fi obligați să recunoască că s-au îndrăgostit, așa că să nu se împotrivească, să nu se întrebe de ce, ci să se lase duși de val.

Entuziasmul Berbecilor este molipsitor și se va face simțit pe 1 și 2 februarie când, așa cum aminteam mai sus, intuiția le va spune să pornească cu toată viteza pentru a-și pune în practică ideile.

Relațional chiar dacă pe 2 și pe 3 februarie vor zburda la propriu, se pare că în cele din urmă, își vor asculta înțelepciunea interioară și vor privi cu alți ochi obiectul afecțiunii lor.

Tinerele cupluri simt că a sosit momentul să arunce toate vechiturile, toate cârjele emoționale care mai mult le blocau decât să îi ajute să meargă mai departe pe 29, 30 și 31 ianuarie. Ca apoi să o ia de la capăt.

Cuplurile hârșâite de viața în doi găsesc acum echilibrul nevoilor interioare prin detașarea cu seninătate de tot ce a însemnat patimă, grabă, impuls, ca să regăsească în Trecut pârghiile Prezentului pentru a merge ai departe altfel decât până acum.

Pe de altă parte, cuplurile mature fac și ele schimbări pe 31 ianuarie și pe 1 și 2 februarie, dar de astă dată pentru a face loc tinerei familii, acolo unde se poate, unde nu, vor căuta soluții rapide. Domnilor, nu vă purtați egoist că puteți pierde totul cât ați bate din palme pe 2 și 3 februaie.

Profesional este important să-și pună intuiția la bătaie încă de la 1 februarie, dacă știu să-și asculte instinctele,clar nu sunt pe un drum greșit! Mai degrabă aș spune că este momentul să renunțe la tot ce nu le mai este de folos, la tot ce este perimat și anacronic și să preia ideile noi, avangardiste care îi vor propulsa în viitor.

Blocajele se vor resimți puternic până în preajma datelor de 31 ianuarie, apoi pe 1 februarie vor cere sfatul cuiva cu experiență, ca pe 2 și 3 februarie să iasă la lumină.

Putem vorbi despre curățenie, putem vorbi despre tăierea unor relații de muncă toxice, își doresc să arunce ceea ce nu mai au nevoie în viața lor profesională, sa aducă la zi sarcinile de serviciu, să-și impună un anumit ritm de lucru care să le sporească eficiența și să-și stabilească termenele de execuție.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – BERBEC

Stați liniștiți, este doar un impuls, a doua zi vor uita de asta, dar suflul acesta cu care încep ziua îi antrenează și pe ceilalți și șefii mai mari pot constata că sunt buni lideri și gata avansarea!

Să se asigure însă că ceea ce fac nu îi deranjează pe colegii din celelalte departamente sau servicii, pentru că, deși împărtășesc cu colegii de birou ce vor să facă, pe 30 și pe 31 ianuarie lucrurile pot degenera și pot merge în crescendo câteva zile, ca să culmineze pe 2 și 3 februarie cu dispute verbale acide, mai ales cei care lucrează sâmbăta.

Financiar – felul în care muncesc este unul determinant și pentru mulți dintre ei câștigurile din muncă proprie înseamnă un adevărat succes.

Și logic, mare parte din acești bani vor merge pe te miri ce, începând cu accesoriile scumpe, îmbrăcăminte, bijuterii, autoturisme, iar pentru omul obișnuit, pe cheltuielile cotidiene. Sa verifice dacă sunt cu achitarea taxelor și impozitelor la zi.

Sprijinul concret vine adesea dinspre partenerul de viață, soțul/ția sau iubitul/a cu susținere la nevoie, și la propriu și la figurat. De asemenea, banii vin și din proiectele sociale în care sunt prinși.

Sănătate – corpul lor simte nevoia de relaxare și în consecință, dacă nu sunt atenți la aceste semnale, se pot confrunta cu ieșiri nervoase de necontrolat, cu pusee de tensiune arterială, cu dureri de cap și chiar crize renale declanșate prin epuizare energetică.

De asemenea, cei care știu că au probleme cardiace să aibă grijă la fluctuațiile de climă, în special la schimbările bruște de temperatură. Probleme cu care se mai pot confrunta sunt sinuzitele sau dantura, ori cu dureri de spate, dureri lombare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top