Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – FECIOARĂ. Acești nativi nu mai simt nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știu ce spun atunci când deschid gura. Pe 2 și 3 februarie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cu cât vor da dovadă că sunt mai organizați în proiectele sociale în care lucrează, cu atât vor fi mai apreciați pe 29, 30 și 31 ianuarie.

La urma urmei, Fecioara este o ființă socială prin excelență. Deși nu pare, alături de nativii Vărsător sunt cei mai iubiți povestitori la petreceri.

Vor avea o perioadă de socializare intensă, împreună cu familia, în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie, așa că dacă au chef de sporovăială, acum pot vorbi o seară întreagă deoarece vor fi ascultați cu plăcere.

Apoi, pe 3 februarie, de unde erau pisălogi, acum devin romantici, și lumea din jur va observa, așa că cel mai bun lucru este să facă de asemenea manieră încât să nu implice chiar pe toată lumea în sufletul lor. Asta nu înseamnă că trebuie să se închidă, dimpotrivă, dar cu măsură.

Nu sunt atât de preocupați cu organizarea la serviciu încât să lase vreo oportunitate cu iz de cucerire sau de iubire să treacă pe lângă ele. Asta nu înseamnă că vor sări la primul apel telefonic să facă ce le spune inima.

Sunt curioasă cât vor fi de spontani dacă vor primi un telefon în care iubitul/iubita să le spună că îi așteaptă la intrarea și le cere să se echipeze urgent pentru că au bilete la un spectacol pe care nu vor să-l rateze!?

Pentru cei care cunosc gustul armoniei în cuplu nu se va pune problema de a face ceva de comun acord, cât de comunicare, pentru că este o săptămână cu începuturi și finaluri de proiecte profesionale care îi vor marca într-un fel sau altul pe parteneri și îi vor face să lase familia în plan secund.

Profesional, totul este să nu simplifice obligațiile de serviciu pentru că doar așa cred ei că e bine, indiferent dacă vorbim despre colegul de birou sau despre reacțiile exagerate în fața șefului cu cereri nerezonabile.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – FECIOARĂ

Lucrurile sunt mult mai complexe, așa că îi sfătuiesc să se gândească bine înainte de a acționa. Nu spun că nu există nici un motiv ca să acționeze așa, dar vreau ca ei să știe exact ce fac.

Dacă se dă concurs pentru vreun post, sunt poate nativii cei mai pregătiți, cu condiția să nu subestimeze importanța muncii în echipă. Așa că pe 31 ianuarie sau pe 2 februarie se pot aștepta la o promovare.

Este vrmea să bată în cuie proiecte pe termen lung după ce au trecut în revistă toate punctele importante, prioritățile și datele limită pentru realizarea lor.

Vor începe să-și plătească dările, datoriile – cei care au așa ceva, să pună în practică dorința de transformare interioară, să pună punct depedențelor financiare – iată o perioadă în care vor spune că nu vor mai arunca banii pe un bilet de loto, vor încheia cu fumatul și o vor rări chiar și cu cafeaua.

Este o perioadă excelentă pentru a încheia ultimele codițe financiare – încheie cu un împrumut și reduc cheltuielilor generale. Banii vin din abilitatea lor de a recunoaște valoarea acestora.

Dacă ne gândim că acești nativi sunt foarte atenți la ceea ce mănâncă și la viața pe care o duc, totuși vor trebui să fie atenți la tulburările glandulare sau le-aș sugera să fie atenți nu atât la alimentație, cât la o disfuncție digestivă minoră, baza unor cronicizări de mai târziu, de tipul gastritelor sau colitelor, care sunt deranjante.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top