Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – GEMENI. Vor avea blocaje, cel puțin până pe 2 februarie, dar din fiecare problemă va învăța câte ceva, lucru surprinzător deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce ase ascunde în spatele lucrurilor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Dar 31 ianuarie și 1 februarie vine cu răsplată, nu le va veni să creadă cum se va petrece asta. Aș spune că, în sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți.

Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient.

Blocajele de comunicare sunt frecvente, dar nu la ei, așa că ar face bine să tragă adânc aer în piept, să se calmeze și să-și vadă de treabă.

Relațional – trebuie să recunoaștem că acești nativi atunci când nu mai pot gândi cu mintea, sunt ajutați de inteligența inimii. Așa că, dacă există tensiuni în ceea ce privește romantismul lor, cel care dă tonul în relație este creierul care își acordează parcă undele cerebrale cu melodia inimii.

Sesizez oarecare tensiuni pe 29 ianuarie și pe 3 februarie, ca și cum fiecare dintre parteneri este prins într-un dialog al muților într-o țară a surzilor. Au însă dispoziția să caute argumente și să le expună fără teama că greșesc și dacă greșesc vor căuta altele.

Acum cred că este momentul să treacă la fapte, să transforme visele în realitate, vine un moment când nu trebuie să mai viseze, ci să se exprime. Dacă sunt într-o relație, trebuie să ia măsuri în sensul de a o duce la un alt nivel și am putea asista la o cerere în căsătorie.

Da, este greu, mai ales pentru ei, dar trebuie să o facă odată și odată. În cupluri adie a romantism, a regăsire, a reașezare a ambasadelor, ca să spun așa. Pentru alte cupluri viața este și bolovănoasă, cu râpe adânci și urcușuri obositoare.

Calea doar ei o pot găsi și o vor face, în special acolo unde există sentimente, să nu le fie teamă să caute soluții pentru a-și salva iubirea, ele există.

Profesional, niciodată să nu-și subestimeze puterea fanteziei. Dacă visează cu ochii deschiși la locul de muncă ar putea fi un semn că nu se simt împliniți.

Deci, să verifice la ce anume visează ca să poată identifica unde sunt problemele, apoi să încerce să redirecționeze energiile pentru a putea pune în practică ceea ce doresc, să nu se lase desacurajați de la primul obstacol ivit.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – GEMENI

Cuvântul de ordine ar trebui să fie perseverență. Sunt pe aceeași lungime de undă cu colegii lor, dacă sunt asociați pe cont propriu, vor da lovitura așa cum visează de multă vreme: ceea ce iese din acest parteneriat va fi cu adevărat uimitor.

Problema este că nu vor să-și stabilească obiective pe termen lung. Consideră, cel puțin pe 29, 30 și 31 ianuarie că munca secvențială construiește succesul. Vor fi puși în situația să explice ceea ce spun, dar ca un făcut, nu au cuvintele la ei. Va fi dezamăgitor pentru cei care ascultă.

Sunt pe cont propriu în ce privește finanțele. Nu este nevoie să recurgă la circumstanțe neplăcute sau dificile pentru a lua un împrumut. Mai degrabă, i-aș sfătui să fie atenți cum își administrează bugetul. Stima de sine și încrederea în sine devin mai puternice atunci când știu că au contul alimentat.

Banii vin, pe căi neașteptate, cred că mișcările planetelor din Pesti fac jocul. Expansiunea financiară pare să vină spre sfârșitul lunii, pe măsură ce statutul profesional se consolidează. Tendința este de a-și spori veniturile chiar și din slujbe part-time, și o vor face chiar dacă vor trebui să muncească mai mult spre surprinderea prietenilor și a familiei.

Să-și imagineze ce s-ar întâmpla dacă ar trece pragul unei săli de fitness, dacă ar face puțină mișcare, dacă ar avea pasul mai arcuit?! Păi, nu ar mai fi tentați să mănânce pe fond de stres.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top