Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – LEU. Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire săptămâna aceasta. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi cu atât se vor bloca mai rapid.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

De aceea, maleabilitatea îi poate ajuta să gestioneze situațiile mai confortabil, se vor face mai plăcuți și vor avea mai mult succes.

Aș tinde să spun că prima săptămână din lună este o perioadă excelentă pentru învățare, pentru descoperirea de sine, pentru informații care să îi ajute să meargă mai departe. Să-și urmărească intențiile, dar să nu exgereze.

Relațional toate ar fi bune și frumoase, dacă nu ar avea tendința să pună sub lupă și să analizeze și ideea de dragoste și de iubire. Și, deși nu pare, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată. Așa că dacă este cazul, de ce să nu lăsați timpul să vorbească?!

În 1 și 2 februarie fizic, emoțional și mental, vor reacționa așa cum le este obiceiul, cu patimă, dar și cu sensibilitate și, nu în ultimul rând, vor fi romantici. Dacă nu le iese din prima, stați liniștiți că le va ieși din a doua încercare.

Ei, de obicei când încep o relație dau totul, dar când constată că sentimentele le sunt călcate în picioare pun urgent punct. În cazul în care au nevoie de spațiu, familia sau partenerul ar trebui să înțeleagă acest lucru și să i-l acorde, după cum și ei vor trebuie să fie de acord ca partenerul să ia o anumită distanța și să gândească lucrurile la rece atunci când este cazul.

Dacă vor să discute își vor face timp și pentru asta. Tinerii se aruncă în relații, cu capul înainte, semn al ardorii cu care iau lucrurile mai ales în perioada 29 ianuarie – 3 februarie, dar mai ales este semnul că au găsit persoana pe care o caută de prea multă vreme.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – LEU

Profesional i-aș sfătui să evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de lună. Părerea mea este să nu răspundă imediat, pur și simplu să spună că au nevoie de timp ca să se gândească.

În tot acest timp se poate informa legat de ceea ce i se propune, poate verifica informațiile care i s-au dat și abia după aceea, dacă îl interesează domeniul cu adevărat să spună, da.

În asemenea momente cel mai bun instrument este mentalul lor, spiritul analitic, chiar dacă la început nu gândesc așa, vor trebui să persevereze pentru că predispoziția este de a analiza orice mult timp de acum înainte.

Creativitatea lor cunoaște o amplitudine de top pe 30 și pe 31 ianuarie și este posibil să câștige noi admiratori, dar și prieteni. Zile extraordinare în care să pună în valoare această creativitate sunt 1 și 2 februarie, când găsesc și calea și modul în care ideile lor să devină realitate.

Financiar este o lună în care pot trece la achiziția a ceea ce au nevoie. De asemenea, acum este momentul pentru a face investiții pe termen lung, flerul și simțul lor financiar este foarte puternic și vor ști cum și pe cei să se bată pentru banii săi.

Puțin probabil să fie cheltuitori deși nu se pot plânge, toată luna vor avea bani – dinspre relația cu străinătatea, mediul academic, instituții religioase.

Flexibilitate. Maleabilitate. Adaptabilitate. Mișcare. Iată Formula celor 4 care îi poate ajuta să-și recupereze forțele pentru că au nevoie de așa ceva. Atenție de odihnă și la stările de surescitare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top