Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018. Peștii încep săptămâna cu o mulțime de idei, dar mai ales își doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioase de sănătate. Pe de altă parte își doresc să retrăiească o venșică poveste de dragoste.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt muncitori harnici când vor și vor face orice ca să le meargă bine. Sigur nu au întotdeauna chef de muncă, dar atunci când au trebuie să recunosc că sunt capabili să facă lucruri mari.

Ce este important însă este că pe 1 și 2 februarie pot fi recompensați cum nu se poate mai bine ceea ce le dă inspirație, curaj să meargă mai departe și succes în tot ce întreprind.

Relațional nimic nu ajunge sau nu este destul atunci când se pune problema să fie atenți cu partenerii lor sau cu sine, dar și să fie sinceri față de sine și de prieteni ca să se confrunte cu propriile emoții care să îi transforme în candidatul ideal pentru o eventuală poveste de dragoste.

Într-adevăr, vor începe luna interesant din acest punct de vedere, adăugați succesul profesional recent și strălucirea care radiază în jurul lor, este numai bine ca pe 2 sau 3 februarie să aibă parte de o seară romantică.

Din păcate nu vor avea parte de seri liniștite pentru că sunt încă prinși în vârtejul activităților de la locul de muncă. Vor face unele planuri concrete abia undeva după 15 februarie.

Cei necăsătoriți încep săptămâna cu o cerere în căsătorie, își doresc să oficializeze relația, la fel și virtualul partener și astfel zilele de 29, 30 sau 31 ianuarie se transformă în zile de pețit, ca să spun așa.

Dacă sunt refuzați să nu regrete că pe parcursul anului vor avea nenumărate ocazii să o pună de o căsătorie. Prietenii le vor fi de ajutor în următoarele zile, fie să le ridice moralul, fie să le fie martori. Împreună vor discuta detaliile, le vor plânge pe umăr sau își vor face vise.

Să fie atenți la asperitățile de la locul de muncă, la dușmăniile pe care le stârnesc și la invidia cu care sunt înconjurați. Creativitatea lor circumscrie geniului și de aici confruntările de care vor avea parte toată săptămâna.

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 – PEȘTI

În jurul lor se țese o plasă pe care dacă nu o văd, vor cădea în ea și vor merge din greșeală în greșeală. Ei știu cât sunt de pricepuți în tot ce fac, dar asta nu exclude ca cei pe care îi consideră prieteni să le întindă o capcană care poate duce chiar și la pierderea locului de muncă pe la mijlocul lunii.

Să nu își facă probleme pentru că nu vor rămâne fără loc de muncă, sunt destui angajatori care să le ofere un loc de muncă. Au destulă energie ca să ia ab abrupto toate problemele pe care le ridică munca lor, pot găsi soluții viabile care să le ușureze munca.

Dacă se simt distrași atunci trebuie să ia o pauză lucrativă, să-și limpezească ideile și nevoile. Este cel mai bun mod dacă doresc să se concentreze pe aspecte care să le ușureze munca.

Bani vin din toate părțile de la locul de muncă, de la partenerul, iubitul sau partenerul de afaceri, din rambursarea unor creanțe cum ar fi dividentele sau asigurarea de viață, din grațiile femeilor tinere pentru cei din showbiz, din comunicare și proiecte de marketing.

Activele pe care le dețin își pot spori valoarea pe neașteptate. În schimb, le-aș sugera să evite speculațiile financiare care nu le sunt necesare acum.

Vor trebui să se obișnuiască cu un regim de viață propriu care să implice ore fixe de culcare și de sculare și o alimentație echilibrată.

Neștiind să-și drămuiască energia, se epuizează foarte repede și se pomenesc că nu mai pot face față problemelor, clachează și cad în extrema cealaltă – a psihozelor, a nevrozelor, a obsesiilor maniaco-depresive.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top