Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Berbec. Săptămâna viitoare poți deveni mai idealist și mai puțin cu picioarele pe pământ, mai ales atunci când vine vorba despre carieră, chestiuni financiare și siguranță.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Berbec

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Pe măsură ce Saturn și Pluto se plimbă în partea superioară a hărții tale, te poți concentra mai profund asupra unui scop sau a unui plan pe care vrei să-l pui în aplicare. Dar sextilul dintre Venus și Pluto sugerează că ai putea fi prea atașat de această idee și uiți de altele.

Iesirea din felul tău de a fi poate face obiectivul să fie mai ușor de atins. Așteptă-te ca pe negândite, pe măsură ce Soarele se mișcă prin Taur la un un week-end stresant datorită lui Uranus. Dacă doriți ceva nou și diferit, aceasta ar putea apărea sub forma unei întâlniri interesante care să îți aducă o nouă perspectivă asupra vieții.

S-ar putea să te simți mult mai interesat de corpul tău, lucru întemeiat și centrat pe lumea ta interioară.

O serie de decizii împărțite despre viața ta amoroasă poate duce la consecințe dezamăgitoare în următoarele zile. Gândește-te la aceste lucruri cu ceva timp înainte de a acționa. Amestecarea sentimentelor cu celelalte aspecte ale vieții poate fi stresantă spre sfârșitul săptămânii, dar acolo unde există o voință, există și o cale. Rearanjează-ți programul pentru a face loc cuiva special, știu că nu este ușor, dar merită.

Unele aspecte foarte bune vor contribui acum la succesul profesional. Dacă dorești un nou loc de muncă, stilul tău va fi cu siguranță un semnal bun pentru potențialii angajatori. Te poți aștepta la un moment de relaxare, atunci când mica ta afacere aduce mai mulți bani decât ai anticipat. Menține-te la nivelul angajamentele sociale, deoarece acestea vor fi o sursă de noi câștiguri în următoarele zile.

Trebuie să fii mult mai deschis și mai comunicativ la locul de muncă, ca ceilalți să se poată baza pe informațiile de care au nevoie pentru a-și îndeplini diferitele obligații, așa că asigură-te că e-mailurile sau mesajele tale sunt recepționate.

Universul îți oferă și mai multe motive să fii sincer în ceea ce privește nevoile tale, atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Gândintu-te la toate acestea poate că te simți motivat acum pentru a cere ajutorul ca să pierzi în greutate și a reveni în formă.

Poate că îți va fi util să te alături unui grup online sau unui club local de sănătate unde vei obține sprijinul de care ai nevoie. Va fi mai ușor să păstrezi abordarea disciplinată a ceea ce îți dorești dacă lucrezi la aceste probleme cu alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top