Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Taur. Săptămâna începe cu o notă de indulgență care poate fi perfectă pentru o întâlnire romantică sau o masă cu prietenii. Indiferent ce faci, ar trebui să fie ceva foarte plăcut.

Vei străluci, pe măsură ce soarele va dansa în semnul tău, sporindu-ți vitalitatea și încurajându-te să pui în mișcare planuri semnificative. Fiindcă Saturn și Pluto retrograde te vor pune în încurcătură, te vor aduce într-o situație sau relație care s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îți dorești.
CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Taur

Păstează-ți calmul dacă poți. Dacă vrei să ai progresul dorit, vei avea nevoie de cât mai multă libertate de mișcare. În același timp, vei avea ocazia să renunți la unele convingeri care te limiteză și să îmbrățișezi altele noi, care îți îmbunătățesc viața. Aceste lucruri nu se întâmplă peste noapte, dar veți observa diferența în lunile următoare.

De ce ai zâmbetul ăsta mare? Înseamnă că o persoană nou îți ocupă gândurile atât de mult încât nu-ți poți ascunde sentimentele de restul lumii. Fii pregătit pentru persoanele care sunt obișnuite să te vadă serios/oasă să-ți pună întrebări! Acțiunile din impuls sunt tentante undeva în a doua parte a săptămânii, când este mai bine să te lipsești de abordarea tipică, conservatoare. Sigur și constant câștigi cursa în cele din urmă.

Cu o mișcare profesională inteligentă, ești dornic să dezvolți idei care te-au împins de la spate acum ceva timp. S-ar putea să le iei ca pe un joc de noroc, dar în inima te știi că totul se plătește dacă nu ești atent. Este momentul să arați ce poți și lumea să vadă de ce ești în stare.

Cu cât îți faci mai multă publicitate, cu atât îți va fi mai bine. Această fază nu este una interminabilă, așa că sfatul meu este să profiți la maximum de ea.

Ar trebui să știi că posibilitățile de a face și de a economisi bani sunt dublate, chiar triplate în următoarele câteva săptămâni. În timp ce ești ocupat cu alegerea oportunităților din jur, nu neglija familia, copiii, iubirea și creativitatea.

Deși te implici mult, distrează-te și încearcă lucruri noi, dar în același timp să-ți mai rămână și ceva bani la buget. Pentru câteva săptămâni, vei avea ocazia să ieși din vechile tipare.

Căutarea echilibrului în viață te poate duce în câteva zone interesante, în special cele care vizează sănătatea ta. Acesta este momentul perfect pentru a privi atent la obiceiurile zilnice și pentru a-ți da seama care dintre ele îți sunt folositoare și care lucrează împotriva ta. Dacă ai anumite simptome, o parte din ele pot fi cauzate de un dezechilibru pe care nu îl știi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top