Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – BALANȚĂ

E bine, fiindcă și acești nativi încep să se limpezească şi să vadă luminiţa de la capătul tunelului. A fost o perioadă de câteva săptămâni în care nu prea au ştiut ce se petrece cu ei. Dar zilele acelea s-au dus, iar lucrurile merg bine pentru ei.

În a doua parte a săptămânii, vor simți un dor de ducă. S-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile. Dacă dorul de ducă e atât de mare, i/aș sftui să-și ia câteva zile libere pentru asta. La urma urmei, sunt sensibili la frumuseţile Naturii. Și cum la munte ninge feeric, escapada le/ar veni mănușă.

Multe Balanţe s-au concentrat foarte mult spre problemele de la serviciu/ Și nici nu și-au dat seama că, de fapt, duceau acasă tot ce se petrece la locul de muncă. Iată că acum lucrurile se limpezesc. Și au timp să discute despre problemele persoanale.

În cuplurile tinere se îngroapă securea războiului şi încearcă să se înţeleagă unul pe celălalt. Cele mature duc la sfârşit ceea ce ş-au propus – să plece câteva zile departe de lumea dezlăntuiţă.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – BALANȚĂ

Pentru nativii sunt singuri, din mulțimea de prieteni și prietene va ieși cineva care să le facă inima să bată mai repede. Sau poate remarcă pe cineva care le caută mai mereu compania. Să fie atenţi, poate fi vorba de persoana alături de care să își trăiască, apoi, toată viaţa.

Prietenii îi văd ca pe cei mai minunaţi oameni. Zile cu semnificaţie în acest sens – 7, 8 și 9 decembrie.

Latura profesională pare să le avantajeze, şi de această dată, pe femei. Să nu se mire dacă toți par să vrea ca Balanța să facă parte din echipa lor. Pe fruntea acestor nativi lor scrie „câştigător”.

Spontaneitatea este un atuu de forţă pentru în această perioadă. Vor fi impresionați de cât de bine pot să rezolva lucrurile. Balanţa, echilibrată de astă dată, dă soluţii.

Extraordinare mi se pare zilele de 6 şi de 7 decembrie.
Până şi financiar găsesc soluţii care până acum le scăpau printre degete.

Ca sănătate, săptămâna aceasta sunt o bombă energetică, cel puţin până pe 9 decembrie. După acest moment, care trebuie să slăbească ritmul, dacă nu vor să intre în colaps.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top