Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – BERBEC

Cu excepţia zilelor de 7, 8 şi 9 decembrie, aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi va avea o finalitate sigură. Ar fi bine ca stările lor interioare să nu altereze această promisiune.

În ultima zi a săptămânii li se întâmplă tot felul de lucruri, care de care mai ciudate. Sunt comunicativi până la exasperare și le sugerez să sară peste detalii şi să privească imaginea de ansamblu. Plăcerea de a fi remarcaţi şi, mai ales, de a fi primii este cel mai mare premiu, aşa că nu vă sfiiţi să lăudaţi un nativ Berbec dacă merită.

Există foarte mult dinamism în relaţiile lor și le este recomandat să permită iubirii să înflorească natural săptămâna care vine. Vor fi foarte activi sexual. Dacă îşi doresc un copil, acum îl pot planifica fără probleme. Berbecii singuri vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred.

Oricum, inima lor va bate mai repede şi, în acelaşi timp, vor trăi experienţe inedite. Îşi doresc ca iubita/ul să le ofere echilibrul emoțional de care au nevoie în viața lor.

Să fie foarte atenţi, ei fie idolatrizează persoana, pe care o văd imaculată, fără vicii, cea mai frumoasă, cea mai cuminte, cea mai originală, cea mai deşteaptă, cea mai cea…, fie o ignoră, o tratează cu brutalitate, o agresează verbal.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – BERBEC

Pentru unele cupluri, săptămâna aceasta există riscul separării . Și amenințarea persistă şi în perioada următoare, până în preajma Crăciunului.

Dacă sunt singuri şi întâlnesc pe cineva, lucrurile se pot precipita incredibil. Există posibilitatea ca, până să realizeze ce vrea acea persoană sau ce îşi doresc ei, să se pomenească într-un angajament pentru care nu erau pregătiți. Deci, din punct de vedere afectiv şi emoţional, aş sugera cumpătare.

Există un risc, fireşte, minim ca femeile Berbec să işte o serie de conflicte la locul de muncă. Sau chiar să intre în conflict cu un şef şi, de aici, o adevărată nebunie care se poate încheia cu pierderea locului de muncă pe 8 decembrie.

Nemulţumiri la locul de muncă sunt, dar nu în măsura în care să pornească o revoluţie, deci să fie atenţi ce fac. Unii Berbeci vor începe să creadă că trebuie să schimbe slujba şi vor începe să caute. Eu le spun să mai aştepte câteva săptămâni, dacă vor să le fie chiar bine.
Sâmbătă, astrele îi avertizează să îşi controleze ieşirile şi impulsivitatea faţă de colegi şi chiar față de şefi.

Mai bine să o folosească pentru a-şi dezvolta imaginația şi să aprofundeze o serie de cunoștințe. I-aș sfătui să citească, să învețe ceva nou.

Financiar, aş spune că stau nesperat de bine. Posibilă promovare la locul de muncă, încă de la începutul săptămânii. Afacerile vor prospera. Mai mult, au și șansa să dezvolte noi abilități legate de muncă. Banii pot veni prin tranzacționarea unor acțiuni și obligațiuni. Instinctul de cumpărător este foarte bun, dar fructificaţi-l abia după 25 decembrie.

Nu aş spune că se confruntă cu vreo problema serioasă de sănătate. Eventual, să fie atenţi la ceea ce mănâncă, să nu facă vreo toxiinfecţie alimentară. Trebuie să învăţe să își gestioneze volumul de muncă şi să mănânceinteligent. Este important să își păstreze puterea emoțională, lucrând pentru un mediu familial relaxat.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top