Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – FECIOARĂ

De mult nu au mai fost atât de prinşi în ceea ce fac. Aleargă, fac, organizează, explică… Ce mai, sunt în vervă şi, dacă până mai acum câteva săptămâni, lucrurile nu prea păreau clare, iată că acum se poate vorbi despre o dimensiune a realităţii încărcate de conotaţii specifice – profesional, relaţional, financiar, recunoaştere în domeniu.

Parcă lipsesc doar osanalele, iar unii nativi vor primi chiar și așa ceva. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta. Să fie însă pregătiţi, pentru că lucrurile se pot complica datorită modului în care comunică.

Dacă ne gândim un pic, merită să lupţi pentru ideile la care ţii, iar această luptă îşi va arată roadele benefice până spre finalul săptămânii.

Să folosească această perioadă pentru a crea, pentru a da minţii sale un răgaz să analizeze ce este de făcut. Și să nu îşi facă griji, pentru că nu vor fi probleme. De fapt, majoritatea gândurilor şi ideilor pe care le au sunt chiar bune.

Cuplurile tinere iau o serie de decizii care ţin de gospodărie, de cămin. Nativii vor face schimbările de comun acord cu partenerii, vor cere păreri, lucruri pe care ei nu le prea fac. Dar mai trebuie să înveţe să şi asculte nu doar să ceară. Efectele pozitive ale acestui act, aparent simplu, vor fi aducătoare de lucruri nesperate.

Unele Fecioare vor dori să ofere parteneruui momente de neuitat şi le vor propune ieşiri romantice ori vor pregăti o cină mai deosebită care să le stârnească imaginaţia. Zile excelente – 8 și 9 decembrie.

Profesional, le merge excelent. Mizează pe priceperea lor în varii domenii şi asta le este o veritabilă trambulină. Alte Fecioare doresc să lămurească ceva şi să aibă o discuţie serioasă cu şeful. Ar trebui să o facă încă de la începutul săptămânii.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – FECIOARĂ

Oricum sunt chestiuni care trebuie lămurite, așa că n.au de ce să amâne momentul. În absența unor astfel de lămuriri, starea lor interioară se va reflecta în calitatea muncii lor, iar asta nu aduce nimic bun la slujbă.

Financiar, lucrurile se derulează direct proporţional cu progresle pe care le fac din punct de vedere profesional. Pot veni banii pe diferite căi şi pe diverse canale.

Cu versatilitatea lor asemănătoare cu a Gemenilor, doar că a lor e mentalizată, nativii Fecioară pot avea încă o slujbă în paralel, care să le aducă venituri frumoase. Zile bune: 7 și 8 decembrie.

Ca sănătate, şubredă le este imunitatea. Asta pe de-o parte pentru că ei nu ştiu să se odihnească. Pe de alta, au o predispoziţie la alergii. E un motiv pentru care le sugerez o alimentaţie uşoară, legume şi fructe de sezon.

Alții se confruntă cu dureri de spate, de ceafă şi de braţe, se simt ca şi cum s-ar fi bătut. Toate astea se datorează statului îndelungat în faţa calculatorului.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top