Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – LEU

După ce au trecut prin iad, iată că se mai liniştesc lucrurile pentru aceşti nativi. Totuşi, să fie atenţi să nu intre în conflict cu legea.

În prima jumătate a săptămânii, va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei. Și toate sunt bune. Problema este la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă. Schimbări vor fi, indiferent că le place, că nu le place.

Luni și marți vor fi aşa cum ştiu ei să fie: bonomi, teatrali, mână largă. Dacă sunt implicaţi în acţiuni care vizează comerţul exterior sau se pregătesc să dea vreun examen, le sugerez să nu se grăbească, ci să ia totul pe îndelete. Atmosfera săptămânii este una de creativitate, dar şi de curățare de relaţiile toxice care le-au amărât viaţa până acum.

Relaţional, Leul singuratec este gata de atac. Îi place cineva şi plănuiește cum să dea lovitura de graţie. Să nu-şi facă probleme, se pare că și persoana respectivă l-a observat cu interes. Aşa că la…luptă!! Şi să-şi folosească şi mintea pentru asta, pentru că respectivei persoane tocmai asta îi place, felul său de a gândi.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – LEU

Pentru cei căsătoriţi, e o perioadă de adaptare din mers la noile nevoi de familie – renovări, schimbat parchet, schimbat mobilă, toate vin în cascadă şi nu îşi mai vă capul de treabă. Zile faste – 6, 7, 8 decembrie.

Știe toată lumea că sunt poate cei mai buni organizatori. Și săptămâna aceasta vor fi solicitaţi să-şi dovedească talentul şi o vor face degajat, nonşalant. Vor da dovadă de creativitate, iar ideile lor vor fi date ca exemplu.

Financiar, sunt urmăriți de oportunități. Dacă îşi vor pune la lucru renumitul lor fler financiar, șansele care apar acum vor deveni profitabile până la sfârșitul lunii.

Ca şi sănătate, tot problemele digestive sunt cele care le vor da bătaie de cap. Au nevoie de disciplină de fier ca să-şi atingă ţelurile propuse, ceea ce presupune program clar de odihnă, mese fixe şi poate chiar și exerciții fizice.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top