Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – SCORPION

Aceşti nativi mi se par excelent poziţionaţi. În cazul în care există în preajmă persoane care vor să scape de ei, am un sfat: cel mai bun lucru este să se retragă într-un colţ al lor. De acolo, să evalueze lucrurile – unde sunt, de ce sunt în acea situație și ce vor.

Scorpionii sunt persoane puternice şi le va fi relativ ușor să efectueze schimbări. Dar, pentru asta, trebuie să înțeleagă ce trebuie să schimbe și la ei.

În a doua parte a săptămânii, vor dori să facă curăţenie, la propriu şi la figurat. Adică și acasă, şi profesional, şi sufleteşte. Chiar dacă vor fi nevoiţi să își reevalueze poziţia și acest lucru îi va enerva pe unii nativi.

Simt nevoia să stea mai mult în preajma familiei, să se deschidă către cei dragi şi să îi asculte, să observe ce îşi doresc să încerce să îi ajute să obţină ce-şi doresc.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – SCORPION

Vor să fie prietenii copiilor, să alerge alături de ei când scot câinele la plimbare, să îi provoace la discuţii pe teme de şcoală pentru a vedea unde sunt slăbiciunile lor sau de ce materie le este teamă ori ce anume nu înţeleg legat de un domeniu pe care nu îl agreează.

Cu partenerii lor se poartă cam ca pe vremuri. Nu chiar ca în luna de miere, dar este vorba despre o schimbare de atitutine care spune multe şi demonstrează că, atunci când îşi propun, Scorpionii pot recurge la schimbări în folosul familiei.

Zile interesante 5, 6 și 7 decembrie.

Profesioal, sunt pe val. Atmosfera de la serviciu este destinsă, au disponibilitate să-şi ajute colegii, chiar îi îndrumă atent pe cei tineri. Explică răbdători despre ce este vorba în noul proiect, degrevează acolo unde lucrurile par că s-au blocat… Zile bune sunt 8 și 9 decembrie.

Toate aceste schimbări sunt însoţite, bineînţeles şi de schimbări de statut financiar. Oricum, bugetul Scorpionilor este unul consolidat. Dar nu se vor da în lături dacă se pune problema să mai vină nişte bani. Şi de această dată sunt avantajate femeile.

Scorpionii nu au probleme de sănătate. Eventual, le spun şi lor să consume ceva mai multe lichide pentru hidratare.

Pot să se plimbe prin parc, să își limpezească mintea pe marginea unui lac, dar la fel de bine se pot refugia undeva la munte. Indiferent ce vor face, vor fi uimiți de cât rapid se simplifică lucrurile cărora credeau că nu le mai dau de capăt.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top