Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – VĂRSĂTOR

Este foarte interesant pentru aceşti nativi ce se petrece la nivelul Casei Muncii. Ceea ce până acum le-a dat stabilitate ar putea veni să-i destabilizeze. Au o mare nevoie să acumuleze informaţii, să citească, să știe mai mult, să analizeze şi sintetizeze.

Simt nevoia să se reorienteze profesional. Pot chiar să își dorească să se apuce de studii într-un domeniu cu care nu au avut tangenţă până acum.

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ei atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Cu cât se vor concentra mai bine să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare, nu cred că au de ce să îşi facă probleme.

Destul de detaşaţi de viaţa de familie. Pentru ei, lumea întreagă este o familie şi de aici problemele care ţin nu doar de relaţia cu persoana iubită, ci şi de relaţia cu părinţii sau cu autorităţile.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – VĂRSĂTOR

Încep luna cu o serie de concesii făcute partenerilor de viaţă, iar pasiunea creşte în intensitate cu rapiditate. Totuși, viziunea lor asupra vieţii este total diferită de ceea ce văde majoritatea, iar atunci se pot produce rupturi.

Sunt dureroase, pentru că nativii Vărsător ştiu foarte bine să ascundă ce se petrece în sufletul lor. Singurul lucru pe care nu îl înţeleg este de ce li se întâmplă tocmai lor. Zile destul de tensionate sunt cele de 5, 6, 8 şi 9 decembrie.

Una caldă, una rece. Dacă relaţional lucrurile stau cam prost, profesional pot pe o trambulină pe care au mai fost acum 12 ani. Și e posibil să pornească în aventura vieţii lor.

Dar…tocmai pentru că se află în toiul unei relaţii tumultuoase, neatenţia la ceea ce au de făcut îi poate costa mai mult decât cred. Iată măcar un motiv să încerce să se adune şi să fie atenţi la ceea ce au de făcut la birou. Oricum, sunt foarte multe lucruri posibile în această săptămână pentru ei.

Şi dacă tot am ajuns la capitolul bani, parcă începe să se reechilibreze şi acest domeniu. Dar mai trece ceva timp până să poată spună că au, într-adevăr, bani! Pot exista unele întârzieri neașteptate în plăţile salariale, dar se mai întâmplă şi așa ceva. Deciziile majore privind investițiile ar trebui amânate pentru moment.

Vârstnicilor şi celor foarte obosiţi, variaţiile bruşte de presiune atmosferică le pot crea probleme cardiace. Să se odihnească de fiecare dată când au ocazia.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top