Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – FECIOARĂ. Aceşti nativi păstrează linia de săptămâna trecută. Au multe de vindecat. Totodată, îi sfătuiesc să fie atenți la problemele de sănătate pe care, cu toată grija lor, le-au ignorat.

Ar putea avea nevoie de un mic sfat de la un prieten ori să muncească alături de el în acțiuni de voluntariat. De fapt, comunitatea pe care o servesc este cea mai prietenoasă și mai importantă pentru ei, în această lună.

Vor câștiga ceva mai mult respect, iar oamenii se vor baza pe ei pentru a găsi răspunsul la întrebările pe care le vor pune și care zac de foarte multă vreme în mintea lor. De fapt, s-ar putea să nu realizeze cât de mult sunt admirați sau să nu vadă cât de bine au lucrat, că tot ce și-au planificat au realizat, până nu se vor deschide emoțional către un grup mai larg.

Este vorba de grupul și angrenajul social care lucrează în favoarea lor luna aceasta. Industria serviciilor este cea mai de importantă, indiferent ce profesie au.

Din punct de vedere al emoţiilor şi relaţiei, lucrurile nu stau chiar aşa cum şi-ar dori. Nu vă speriaţi, nu este vorba despre neînţelegeri cu partenerul sau apropiaț. Unii nativi s-ar putea elibera de traumele unei răni profesionale sau a unei traume din copilărie legate de sine ori de familie.

Atenţie la zilele de 1, 4 şi 5 ianuarie. Singura care merge prost este relaţia cu cineva mai în vârstă, posibil părinţi, posibil proprietarii apartamentului în care stau cu chirie, posibil conflict cu socrii, cert este că pe 4 şi 5 ianuarie s-ar putea vedea nevoiţi să-şi facă bagajele şi să se mute într-o altă locaţie.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – FECIOARĂ

În schimb, profesional încep anul pe cai mari, pot accede în funcţia pe care au visat-o toată viaţa, şi nu este vorba despre sprijin primit, ci efectiv despre munca lor. Zile faste din acest punct de vedere: 3, 4 şi 5 ianuarie.

Cei care nu au un loc de muncă pot găsi unul pe neaşteptate sau cei care şi-au pierdut nădejdea unui răspuns la un interviu dat în primăvară ar putea avea surpriza să primească un telefon şi să fie chemaţi la muncă.

Nici financiar nu stau rău, aş spune că par să fi ajuns în echilibrul care dă sens însăşi existenţei lor de cârmă şi balanţă a plăţilor karmice.

Le sugerez ceva mai multă atenţie imunităţii, se pot confrunta acum cu declanşarea unor simptome care ţin de mecanismul autoimun sau de cronicizarea unor boli. Variaţiile de presiune şi indicele termic le pot crea de probleme de tensiune, de digestie şi de oboseală.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top