Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – GEMENI. Nici acestor nativi nu le este prea moale săptămâna aceasta. Trebuie să se elibereze de ceea ce nu le mai servește. Fac parte din grupul oamenilor care vorbesc o limbă universală și sunt capabili să poată decoda orice limbaj.

Sunt multe de disecat, de analizat, de privit atunci când vine vorba să descopere adevărurile filosofice pe pielea lor, în contextul celorlalte aspecte de viaţă. Se pot dovedi jucători-cheie în jocul vieții prezente și ar putea fi cei care deschid drumurile, trecând prin zidul intoleranţei şi mentaltăţii, ridicat de-a lungul multor secole.

Să lase natura ludică să le treacă peste vălul timpului. Există în ei o adevărată forță cosmică care vă deschide multe uşi încuiate, dar mai ales primesc multe mesaje, atât pentru a da, cât și pentru a primi.

Viciată pare la aceşti nativi taman comunicarea, domeniu în care ei excelează de obicei. De ce spun asta? Pentru că sunt în situaţia de a lua parte la un dialog al surzilor într-o ţară a orbilor.

Ei nu sunt geloşi, însă 31 decembrie şi 1 și 2 ianuarie le pot aduce acuze din partea partenerilor şi iubiţilor, punându-i într-o ipostază delicată în faţa prietenilor şi chiar a părinţilor şi lipsindu-i de argumentele care să-i dezvinovăţească, ca şi cum, uimiţi de ceea ce aud, nu îşi mai găsesc cuvintele.

Apoi, pe 4 şi pe 5 ianuarie pot intra în conflict cu persoanele mai în vârstă din familie pentru simplul motiv că nu spun nimic. Curioasă şi în acealşi timp amuzantă ipostază, doar că lor nu o să li se pară chiar atât de amuzant, dimpotrivă, îi va aduce în stadiul de a da în clocot.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – GEMENI

Noroc că profesional sunt în continuare pe val. S-ar putea să simtă nevoia să facă un salt uriaș, ca apoi să se lovească de Sinele lor care îi trage în jos uneori. S-ar putea să intre în proiecte care nu le plac, să ia decizia să lase lucrurile să meargă de la sine şi de aici vor ajunge să se confrunte cu ei înşişi vis-a-vis de ce şi-au dorit şi ce au ajuns să facă.

Nu spun că ei ar fi nişte sfinţi, nu, dar de astă dată dacă nu sunt atenţi, vor cădea victime bârfei celor care nu îi înghit. Abia sîmbătă, 6 ianuarie, Mercur, stăpânul lor, le va asigura suportul mental de care au nevoie. Până atunci să se abţină de la orice comentariu.

Şi la ei, ca şi la Berbeci, ranchiuna pare să plece de la bani, de ce sunt plătiţi, cum sunt plătiţi, doar că detractorii lor nu sunt capabili să priceapă că strategia după care ei lucrează este conceptual vorbind, opera nativilor Gemeni. Nu se pune problema să rămână fără bani, doar dacă nu îi pierd prin cazionouri, la jocurile de noroc.

Ca sănătate ar trebui să acorde o atenție deosebită sistemului digestiv. Cicatricile nervoase se pot redeschide şi se pot confrunta cu tulburări pe care le credeau uitate. Pe de altă parte, ar putea experimenta o mare vindecare prin experiență mistică.

Este important să se concentreze şi să-şi îndrepte atenția asupra unei alimentații care are drept sursă pământul, în special, legumele cu frunze verzi – varza, apio, avocado, plante aromatice verzi, salatele.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top