Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – PEȘTI. Aceşti nativi îşi vor concetra, în continuare atenţia şi în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au mai ales că s-ar putea simțiabandonați în vreun fel. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii!

Alţii vor evada iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Espectativa nu cred că este o condiţie care să îi ajute acum. Cu toate acestea, există o energie luminoasă, care îi împresoară blând și face să-și exprime respectul pentru cineva sau ceva.

Mulți dintre ei ar putea să se gândească să plece în spații neexplorate mental dar chiar și fizic acum. Doresc multe lucruri dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodată.

Trebuie mai mult ca niciodată să se focalizeze pe o necesitate imediată şi să-şi creeze o listă de priorităţi, iar Pluto îi va ajuta să facă acest lucru.

Afectivitatea lor exacerbată, face ca cei care sunt în cuplu să inițieze o călătorie spirituală în acest moment sau să adere la un grup cu un asemenea mod de viață. Orice ar fi este cazul să știe că se află într-o fază reală de trezire a conștienței, le va deschide mintea spre frumusețea vieții voastre.

Puterile lor psihice și intuitive sunt foarte legate de fazele vieții și ar putea duce chiar la premoniții extraordinare. Atenţie la zilele de 3, 5 şi 6ianuarie căci se repetă povestea de acum câteva săptămâni. Nu le daţi apă la moară că nu o mai scoateţi la capăt cu ei.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – PEȘTI

În ce priveşte profesia, aş spune ca săptămâna aceasta pot accepta un loc de muncă în străinătate. Însă, insist, cum am mai făcut-o şi acum câteva săptămâni, să nu înceapă nici un proiect şi să nu îşi asume nicio responsabilitate, în special dacă lucrează în domenii ca media, sănătate, publicitate sau vânzări deoarece stau destul de prost capitolul resurse interioare, chiar dacă din punct de vedere a creativităţii sunt susţinuţi.

Posibil ca profesional să ia un alt drum, să realizeze că vor să trăiască pentru ei, să nu mai aibă șefi sau colegi răutăcioși, iată de ce nu are trebui să ne mire că fac un pas înapoi, rup cu ceea ce nu le place și pornesc să-și construiască propriul drum.

Zile interesante 3, 4 şi 5 ianuarie când pot cădea uşor în capcane abil ţesute în jurul lor tocmai pentru a le da peste nas că nu sunt chiar atât de buni precum susţin. Au şanse foarte mari să îi învârtă ei pe degete, deci să o facă! Nu se vor putea plânge de bani.

Posibil să fie nevoiți să se concentreze pe dietă într-un mod mai atent. Acest lucru ar putea însemna să consume frecvent, cantități mici sau chiar să înlocuiască anumite mese cu piureuri și sucuri nutritive.

De asemenea, să fie atenți la aportul de zahăr, deoarece Neptun și Venus pot întinde capcane prin intermediul tentațiilor alimentare de tipul gustărilor și dulciurilor nesănătoase.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top