Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – RAC. Ar trebui să spun că sunt mulţumiţi, dar din păcate nu se întâmplă aşa. S-ar putea să fie implicați într-un demers artistic şi ei sau într-un parteneriat romantic care să le schimbe perspectivele asupra vieții.

În schimb, s-ar putea simțiți ca un răsad care este cultivat lângă un copac dar care protector i-a înfăşurat în trunchiul lui iar Racii să se simtă înşelaţi în acel moment. Dar eu le sugerez să se gândească, deoarece ar putea fii doar într-o fază de incubare, urmând ca în scurt timp să se transforme complet într-o structură mai puternică şi mai falnică.

Nu trebuie decât să permită schimbării să aibă loc în sufletul lor. Este vorba despre chemarea intuitivă care le spune să facă altceva şi care ar putea să îi scoată din cotidian şi de aici impresia că sunt contratimp. Deci, sugerez ceva mai multă atenţie la ce primesc şi ceea ce oferă.

Lucrurile s-au tensionat brusc în familie, nu se mai înţelege om cu tovarăş, aşa că este momentul să pună piciorul în prag ca să poată înţelege ce se petrece, dar atenţie cum pun acest picior, aşa cum le spuneam mai sus, nu cumva familia – soţul, partenerul sau copiii să aibă senzaţia că sunt controlaţi ori că sunt sufocaţi cu prea multă atenţie.

Zile periculoase –1, 3 şi 5 ianuarie. Relațiile abuzive nu servesc aici nici unui scop, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie abuziv, dar nici să suporte un partener abuziv aşa că astrele îi sfătuiesc să nu se vândă prea ieftin şi nici rapid!

Există o perspectivă psihologică care ar putea fi factorul care să stea la baza vieții lor sentimentale. Analiza terapeutică a trecutului ar putea fi cel mai bun ghid și îi va duce la descoperiri despre sine care şi pe ei îi va surprinde.

Pe de altă parte, este posibil ca partenerii Rac, în special bărbații, să fie prinși cu mâța în sac, mai ales cei aflaţi în vacanţă și de aici o întreagă isterie, mai ales dacă sunt și persoane publice. Tot acum, sunt posibile pierderi de sarcină, avorturi spontane aşa că cele care se ştiu cu probleme să stea mai mult acasă.

Zile ciudate – 2, 4 şi 6 ianuarie. Celor tineri le-as sugera să nu declanseze discuţii care nu-şi au locul, în timp ce conduc pentru a evita vreuna nefăcută, ştiut fiind că ei se enervează foarte repede şi acţionează imprudent. Atenţie, în special, la zilele de 5 şi de 6 ianuarie.

Profesional, nu stau rău, dacă plictiseala şi căldura încă nu le-a tocit răbdarea atunci tot ls capitolul comunicare, să fie atenţi, pentru că spun lucruri care deranjează şi deşi cei vizaţi nu acţionează deschis îi pun la index şi cu proxima ocazie îi taxează. Zile rele 4 şi 5 ianuarie.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – RAC

Nici financiar nu aş crede ca sunt probleme, totuşi dorinţa de a le satisface copiilor sau partenerilor de viaţă anumite capricii îi poate lăsa cu buzunarele goale. Deocamdată nu se întrevăd alte surse de venit.

Ca sănătate, rămâne în continuare avertismentul vizând retenţia de apă în organism, dar acum se adaugă şi factorul climatic şi durerile de cap. Aceasta presupune schimbarea stilului de viață pentru mulți Raci şi este posibil să fie o recomandare din partea unui medic care trebui luată destul de serios sau găsesc noi surse de nutriție.

Proteinele ​​sunt foarte importante pentru dieta lor. Să mănânce fructe de mare, afine, lapte de migdale, ceai verde, toate sunt importante pentru ei în aceste momente.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top