Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SCORPION. Acestor nativi încă le merge bine, poate cu un accent ceva mai restrictiv pentru femeile Scorpion care, săptămâna aceasta, se pot confrunta cu acte care ţin de legalitate, cu acţiuni juridice îndreptate împotriva lor pe nedrept şi pentru care vor muta şi munţii din loc, dacă trebuie, ca să-şi demonstreze nevinovăţia.

Să fie foarte atenţi cum şi ce comunică, unde vorbesc şi despre ce vorbesc, ca să nu se pomenească atraşi într-un vârtej al bârfelor, şi chiar fără nicio vină, care vor genera un scandal de pomină.

Relaţional există o tensiune continuă în trăirile lor, care face să nu pună de acord propriile dorințe și opiniile altora, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoiți să-și folosească puterea de decizie.

Trăiesc latura exploatoare a firii lor la fel de intens, încât ar putea să se lovească, de câteva ori, de un perete nevăzut sau cineva să le dea o asemenea lovitură, încât pe moment ar putea rămâne fără respirație, să simtă că nu mai au loc de respirat, că nu mai au spațiul lor.

De fapt, evenimentele astrale ale lunii lucrează spre a le testa răbdarea. Oameni noi ar putea să intre în viața lor pe negândite, iar mesajele primite le-ar putea schimba viața! Salvarea vine din faptul că sunt extrem de intuitivi și ar putea să se intereseze cu cine au de a face înainte să-i cunoască personal.

Au un adevărat simț al felului de a se comporta încă de la prima întâlnire, cu sau fără ajutorul astrelor.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SCORPION

Locul de muncă poate deveni o a doua casă, deoarece aici lucrurile merg strună. Dar şi aici sunt posibile trenări în ceea ce priveşte semnarea unor contracte sau punerea în practică a unor contracte, să aştepte şi să nu grăbească lucrurile, pentru că toate au o topică proprie.

Oricum nu vor fi în pierdere. Dacă vor să iniţieze un nou proiect sau să se implice în noi programe, să o facă fără rezerve, zilele de 3, 4 şi 5 ianuarie fiind zile numai bune pentru aşa ceva.

Dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, să facă bine și să nu se pedepsească pentru vini imaginare, lucrurile se vor clarifica, este nevoie doar de puțin timp.

Bunurile şi proprietăţile au pentru nativul Scorpion, săptămâna aceasta, o semnificaţie şi o importanţă aparte, dacă simt însă că nevoile sunt mai stricte și devin presante, poate părea un pic frustarnt, dar vor umbla la pușculiță. În acel moment se vor focaliza pe familie, pe părinți mai ales, deoarece își amintesc că tot ce au se datorează lor.

La capitolul sănătate, simt o puternică nevoie de stabilizare, de împământare și toată luna ianuarie va fi așa. Să consume alimentele pe care le dă pământul cum ar fi rădăcinoasele, și dacă este posibil, să facă și exerciții fizice.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top