Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – TAUR. Să renunțe la orice idee cu care nu rezonează sau dacă simt că nu sunt suficient de bine pregătiți pentru a merge mai departe cu propriile lor gesturi, căutări și călătorii sentimentale, să se oprească.

De ce să nu își permită uneori să beneficiezi de avantaje, mai ales când este vorba despre munca lor? Este timpul să își facă timp și pentru ei și să se vadă ca o adevărată ființă spirituală, lucru care s-ar putea dovedi o sarcină dificilă pentru ei, la început, dar ușor, ușor va căpăta sens pe măsură ce luna se va derula ca un anotimp al vacanțelor.

În cuplurile tinere vine barza, altele tocmai vorbesc despre nuntă, iar altele îşi fac planuri de viitor pe 1, 2, 6 ianuarie, ca pe 4 şi 5 ianuarie să apară nori în paradis. Unii Tauri cu vechime în căsătorie decid că s-au săturat, că este timpul pentru un nou capitol în viaţa lor, că nu mai suportă o nevastă sau un soţ atât de cicălitori şi decid să pună punct.

Şi o vor face indiferent de argumentele pro şi contra care i se aduc. O relație de dragoste-ură sau ceva atât de profund și de intens încât să nu mai pot da înapoi. Oamenii din viața lor ar trebui să îi ajute să ajungă la cel mai înalt nivel al propriei existențe, iar ei trebuie să își permită să se deschidă celor mai noi posibilități pe care le gândesc ca să le materializeze.

De asemenea, şi cei tineri, atenţie la ziua de 5 ianuarie deoarece este o zi cu o încărcătură energetică foarte puternică şi dacă nu vor şti cum să dirijeze această energie, ar putea avea probleme serioase care ţin de propria existenţă, deci atenţie, în primul rând, cei care sunt la volan, apoi cei care umblă sau lucrează cu sursele de foc!

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – TAUR

Profesional se poate pune problema unei promovări, dar le sugerez să fie circumspecţi, mai precis prudenţi înainte de a accepta. Ar putea să existe o tensiuni cu șefii sau o altă autoritate căreia se subordonează prin profilul muncii lor, care îi tot zorește și atunci s-ar putea să fie nevoie să își găsească propria sursă de informații și în acest fel, uzufructul lucrărilor întocmite să creeze o colaborare mai bună pentru ei, ca și cum ar deschide ușa succesului.

Financiar par să se descurce cu finanţele partenerului, dar la fel de bine poate fi şi invers, cert este că ei ştiu cum să-şi administreze resursele să nu rămână cu portofelele goale, totuşi, săptămâna aceasta ar putea avea probleme, fie pentru că salariile nu le intră la timp în cont, fie vor avea cheltuieli mai mari decât se aşteptau şi asta să îi lase fără nici un ban în cont.

Asta impune să nu facă, din impulsul momentului, cumpărături, mai ales online. Vor stinge câteva datorii și lucrurile vor fi mult mai bine de la mijlocul lunii încolo.

Ca sănătate, lucrurile sunt destul de sensibile pentru bărbaţi, să aibă grijă ce greutăţi ridică nu cumva o hernie inghinală să îi ducă direct pe masa de operaţie, sau femeile din grupa de vârstă 34 – 42 de ani să nu ajungă la spital pentru un avort spontan, sarcină de care habar nu aveau.

Pentru ceilalți Tauri, schimbarea atentă a dietei și a tonusului muscular vor fi prioritatea numărul unu. Au prilejul să constate că dacă iau lucrurile treptat, nimic nu este mai ușor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top