Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Leu

Leu

Pentru ei începutul săptămânii are un debut furtunos și la propriu și la figurat, deoarece atinge aproape toate domeniile vieții. În aceeași măsură Leii se bucură de o infuzie de energie interioară care îi ajută să se miște cu lejeritate și, în același timp cu agilitate și chiar cu un dram de versatilitate printre evenimente, ceea ce îi ajută să rezolve tot ce este de rezolvat. Totul stă în strategia de abordare a evenimentelor. În primele trei zile vor întocmi liste de priorități și vor trece rapid la acțiune.
Afectiv lucrurile nu stau rău. Marte și Saturn în Casa familiei în trigon cu Uranus vorbesc despre stabilitate, chiar despre o oarecare armonie, o armonie găsită după foarte mult timp în care cei doi parteneri au dus o adevărată luptă pentru dominație și în care nativul Leu a dovedit înțelepciune și a făcut un pas înapoi, fapt care a adus liniștea în casă. Pentru cei care nu sunt căsătoriți, perioada 4– 7 martie este o perioadă de provocări, să-și dovedească lor că sunt bărbați, iar pe de altă parte să dovedească celorlalți că se pot implica emoțional. Ei bine, vorba cântecului, dacă întâlnirea nu pare să prevestească o relație de viitor, eu le spun să aibă răbdare. Între 8 – 10 martie, cei care oscilează între două femei să o aștepte pe a treia pentru că indiferent pe care o vor alege, periodic sufletul lor va alerga la cealaltă. Până și maturii care voiau să pună punct par să-și mai acorde o șansă. Între 7 și 9 martie, dreptunghiul mistic Zmeul cu focar Pars Fortunae stârnește patimi și orgolii profesionale, dar nimeni nu știe ce propulsează o asemenea configurație pentru că nu știm ce este în interior. De fapt, se duce o luptă cu sine în ideea că nativii Leu trebuie să se așeze la casa lor în cazul că nu sunt căsătoriți, în timp ce alți nativi evită să se complice și preferă distracția. Zmeul îi atenționează să nu uite de latura spirituală a vieții.
Profesional, Pluto în Casa muncii, a rutinei și a relațiilor de muncă anunță schimbări profunde, cu atât mai interesante cu cât ele nu sunt la vedere, ci se produc în interiorul lor. Vor începe prin a-și accepta colegii, a-și accepta relația pe care o presupune postul pe care îl ocupă, vor da dovadă că știu ce au de făcut și dacă trebuie ca în perioada 5 – 7 martie să dea un concurs pentru un post mai bun, să o facă. Sunt avantajate cariere în domeniul managementului economic, marketingului, dar și cele care țin de arhitectură, de la imobile la mediul ambiant. Până în 10 martie ar putea semna contracte interesante, trigonul în semne de foc aș spune că îi avantajează pe toți cei care lucrează în domeniul media, comunicare și pe cei care scriu. Între 8 și 10 martie o turnură neașteptată în sensul unei investiții minime care le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte.
Financiar, trebuie să aibă grijă la taxele pe care le au de plătit, dar și la felul cum conduc să nu urmeze o cascadă de amenzi și cum amenzile auto sunt cele care sunt… nu-i văd bine. S-ar putea ca unii nativi să renunnțe la statutul de angajat în ideea că își vor deschide ceva pe cont propriu, mai ales în a doua parte a săptămânii, tentația de a reveni în sânul familiei este foarte mare. Leii se îndreaptă spre domeniile la care se pricep.
Ca sănătate, mare atenție la tensiune, la metabolismul care după 40 de ani induce schimbări masive și definitive, la tulburările gastro-intestinale. Tinerii se pot plânge de dureri de cap și atunci sfăuiesc un control la rinichi și unul oftalmologic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top