Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Rac

Rac

Săptămâna debutează pentru acești nativi cu o succesiune de trigon frumos în semne de apă, semn că sensibilitatea lor este la cote maxime. Să nu credeți că este chiar atât de liniștitor precum pare. Dimpotrivă, cred că au de rezolvat o serie de aspecte care implică prin Soare, Casa identității personale, prin Pluto Casa contractelor și a parteneriatelor și asta mă duce cu gândul la o problemă de tip reziliere de contract sau la ruperea unor relații, iar prin tripla conjuncție de pe 7 martie, între Mercur – Venus și Chiron avem o situație de tipul carieră versus familie, ca și cum ar da mai multă atenție carierei decât familiei. Atenție la datorii către colegi sau se poate isca un conflict pentru ceva valoric, posibil tichete de masă, salariile ciuntite, salarii marite pe care unii le-au primit, alții nu le-au primit și pot fi trași la răspundere pentru asta mai ales dacă ocupă posturi de răspundere.
Apoi, 8 martie aduce un Zmeu, care nu este ceea ce pare la prima vedere, deoarece Racii trebuie să depășească zona de comfort și să pornească în căutarea a ceea ce vrea cu adevărat – că vorbim despre profesie, că vorbim despre copii, despre implicare socială sau despre ceea ce își doresc din sau de la carieră, lupta pentru păstrarea poziției, discuții și negocieri pe contracte așteptate de toată lumea, investiții minime, totul îmbrăcat într-o comunicare foarte bună generată de încrederea pe care o au în ceea ce fac. Sunt convinși că fac un lucru bun pentru ei și pentru ceilalți. Marte de care se apropie cu pași repezi Luna, mi se foarte util deoarece se pune problema ascensiunii profesionale sau a unei promovări pe 9 martie. Poate reprezenta un moment social de anvergură dar și de cotitură pentru realizarea lor profesională, socială sau, de ce nu, politică.
Pe 10 martie un trigon între Jupiter și Neptunle poate aduce câteva zile de calm și de reflecție la rece asupra drumului pe care îl au de urmat, dublat de încercarea de a găsi soluții și pentru a nu-și pierde familia, să găsească acele modele care să îi permită să pună de acord cerințele profesiei cu ceea ce își dorește familia. Posibil ca aici conflictul să fie stârnit de mamă sau de soacră care încă nu au înțeles că odraslele au crescut, ba, mai mult, au proprii copii. Așa că le sugerez ca în perioada 9, 10 martie să își surprindă familia fie cu o ieșire de câteva zile la munte, fie rezervarea unor bilete pentru un concediu de vis sau pur și simplu, dacă sunt femei cu pregătirea unei cine așa cum doar ele știu să o pregătească.
Zmeul de care vorbeam, își extinde influența și asupra relațiilor de serviciu și a bolilor acute, în următoarele zile, focarul se mută pe Pluto și le pot ajunge la ureche lucruri care să îi destabilizeze emoțional, să realizeze că oameni în care au avut încredere i-au trădat, că postul pentru care voiau să dea examen este ocupat de cineva considerat mai bine pregătit sau o colică biliară pe fond de oboseală să îi țintuiască câteva zile la pat.
Financiar, am putea vorbi despre o săptămână în care dacă știu să păstreze echilibrul bugetului, nu vor avea probleme în zilele care vor urma. Vor fi cheltuieli firești, dar nu dintr-acelea care să necesite investiții. Posibilele oferte de asociere, ideea nu este rea, dar necesită o analiză atentă. Să nu se grăbească să dea răspunsul, ci le-aș sugera să stea de vorbă și cu un consultat în domeniu.
În ce privește problemele de sănătate, tinerii să fie atenți pe unde calcă, maturii să evite excesele, mă refer la cele alimentare, iar vârsticii se vor lupta cu deja cunoscutele dureri de picioare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top