Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Scorpion

Scorpion

Pentru acești nativi cel mai important lucru este cariera, schimbările profesionale care, normal, aduc și schimbarea statutului financiar. Dar la fel de importante par să fie acțiunile cu caracter social, originalitatea și iubirea și, desigur, un ego pe măsură. Adăugați la asta că din 9 martie și Marte le dă o mână de ajutor. Cum? Infuzându-i cu energia de care au nevoie ca să facă lucrurile să meargă. Pe 6 martie este semn că pentru ceea ce fac primesc și bani. Scorpionul are o latură foarte interesantă, asemenea Leului sau Vărsătorului, lui nu îi plac lucrurile mărunte, el vrea acțiuni de anvergură, lucruri mărețe, despre care să vorbească lumea. În bine sau în rău, depinde de unde privim. Ei bine, săptămâna aceasta vor avea ocazia să dovedească din plin ceea ce am spus.
Afectiv, sunt maeștrii în a subjuga inima cuiva ca apoi să o ferece și chiar să o zdrobească. Conflictele pleacă de cele mai multe ori de la bani. Cu soția pentru că nu știe să administreze bugetul familiei, cu soțul că este prea moale cu copiii, cu copiii care vor de toate, dar nu dau nimic în schimb, cu părinții care vor și ei ceva… Ei bine, cel puțin luni și marți, 5 și 6 martie, vor încerca din răsputeri să-i aducă pe toți cu picioarele pe pământ. Unii vor reuși, alții vor declanșa adevărate războaie! Maturii încearcă să depășească momentele de criză prin reușite profesionale care în loc să potolească lucrurile, seamănă mai mult a paie pe foc. Tinerii Scorpioni se cred neînțeleși, evita discuțiile cu părinții, unii nu au un cerc de prieteni chiar dacă frecventează un anumit mediu, alții se refugiază în studiu și cei mai mulți în relații menite să le ofere ce au nevoie. Să nu mire pe nimeni dacă un adolescent Scorpion se lipește cum s-ar spune de o tânără de 25 – 26 de ani. Aici nu este vorba doar despre senzualitate, ci și despre nevoia lor de a descoperi lumea altfel decât prin simțuri. Au nevoie de oameni care să le deschidă drumul în viață, are nevoie de prieteni, dar de prietenul pe care el îl alege după criterii numai de el știute.
Cariera este scara rulantă a acestei săptămâni. Încep să urce, tatonând terenul, nu le plac bisericuțele, dar știu să le manevreze din umbră. Este un coleg foarte bun și perioada 5 – 9 februarie și va dovedi acest lucru, de încredere și de aceea puțini îndrăznesc să-l rănească sau să-l mintă acum, așa că ritualul muncii va deveni un bun colectiv în măsura în care această colectivitate îi satisface nevoia de ascensiune pe scara ierarhică. Poate ajunge șef, între 6 și 7 martie, dar la fel de bine, se poate prăbuși între 8 și 9 martie și aici vorbesc de Scorpionii care manipulează.
Nu îi sfătuiesc să facă investiții săptămâna aceasta, oricât de mult și-ar dori, indiferent cât de tentantă ar fi oferta. Chiar dacă sunt scrupuloși atunci când investesc și adună cât mai multe informații legate de investiție, acum le scapă ceva. Să amâne până în aprilie. În altă ordine de idei, banii vin și pleacă în funcție de ingerințele imediate. Posibile cheltuieli cu copii – meditații, cărți, excursii, dar și pentru problemele de sănătate ale unui părinte.
Nu aș spune că ei au probleme de sănătate, cât aș crede că este vorba despre epuizare și oboseală, iată măcar un motiv pentru care le spun să mănânce ponderat și să se odihnească cât mai mult. Cele mai frecvente neajunsuri – durerile de cap care pot avea origini în tulburările hepato-pancreatice sau ale coloanei vertebrale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top