Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Balanță. Cum Soarele se deplasează acum printr-un sector mai profund al temei natale, poți căuta alte modalități de abordare a problemelor emoționale pe care le trăiești de ceva vreme.

Acest lucru ar putea fi aplicat și la problemele de acasă, unde prudentul Saturn și dinamicul Pluton ambele retrograde, te încurajează să te reîntorci la experiențele din trecut și să găsești blocajele emoționale.

Ai putea fi uimit/ă cum ies amintirile la suprafață în următoarele săptămâni! Și ce revelații vei avea! Discutându-le cu cineva în care ai încredere poate fi o soluție care să te ajute să le procesei și să le eliberezi.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acest lucru va continua și în săptămânile și lunile următoare. Venus se deplasează acum prin Casa călătoriior lungi, a credinței și a iedeilor filosofic, nostalgia orizonturilor îndepărtate te bântuie, așa că să nu te surprindă dacă, fără a spune cuiva, pleci într-o călătorie de vindecare a sufletului sau într-o excursie în locuri îndepărtate.

La sfârșit de săptămână, te simți obligat să ajuți pe cineva, dar nu este nevoie să mergi la extreme.

Pe de altă parte, te-aș întreba cât de departe vrei să mergi pentru iubire? Abia când limitele tale vor fi testate, vei afla răspunsul la întrebare.

Nu există niciun motiv să faci ceva care să te facă să te simți inconfortabil, decât dacă nu ai luat în considerare anumite consecințe potențiale. Stai calm în week-end, dacă ești într-o situație jenantă la o întâlnire. Într-o zi ai să te uiți înapoi și ai să râzi.

Profesional, perioada este importantă pentru contacte productive. De asemenea, poți construi o relație mai profundă cu clienții actuali care așteaptă să faci modificări în programul tău.

S-ar putea ca brusc să spui ceva ca imediat apoi, să regreți. Relaxează-te și nu riști ca stresul să-ți strice week-endul.

Financiar, s-ar putea să te simți un pic dezechilibrat. Emoțiile și stările interioare pe care le trăiești acasă fac să descoperi că nu ai încredere în mediul de acasă în care să funcționezi cum trebuie.

Pe măsură ce lucrurile se schimbă, visele tale explodează în tot felul de imagini și semne ciudate. Ai răbdarea cu inconștientul tău. Încearcă să-ți spună ceva care îți va aduce bogăția în timp.

Poți străluci în orice situație care include alimente sau de pe urma cărora beneficiază și familia ta.

Începe cu orice, deoarece energia ta este puternică. Uneori te adâncești într-o stare de melancolie care poate dura și câteva zile, doar că asta nu ajută cu nimic bunăstarea ta.

Poate îți epuizează energia și face să te simți mai rău. Nu lăsa stresul să îți strice bucuriile vieții. Adaugă ceva nou în rutina ta zilnică. Acest lucru te va revitaliza și te va ajuta să depășești orice provocări cu care te confrunți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top