Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Rac. Se pare că se întâmplă multe în ceea ce privește relațiile tale în această săptămână. Spun asta deoarece cadrul astral are potențial pentru anumite stări și întâmplări care pot genera emoții intense.

Cu toate acestea, cu Marte în conjuncție cu Jupiter, luni, 7 mai, este posibil să nu realizezi cât de profund te simte cineva până când nu începeți să vorbiți cu ea.

Menține comunicarea la cote înalte, deoarece acest lucru este de neprețuit în eliminarea oricăror dificultăți și pentru a permite ca evenimentele să se desfășoare într-un ritm controlat.

Dacă simți că cineva intenționează să se angajeze într-un anumit fel de acțiune, mintea ar putea să nu ajute, dar îi poți oferi, în schimb, umărul pe care să poată plânge.

Marți, 8 mai, Venus este în tranzit prin Casa a 12-a, sector spiritual în care va scoate scoate în prim plan compasiunea, iar acest lucru ar putea fi un factor important în deciziile tale. Posibil ca duminică să fie o zi excelentă pentru o adunare sau sărbătoare socială.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Sentimental, mă întreb când s-a întâmplat ultima oară când ai făcut ceva fără să te gândești ce faci? E bine că ești responsabil, dar ce s-a întâmplat cu distracția? Dă-ți o șansă și fă ceva îndrăzneț.

Sub acea cochilie dură este o persoană mai calmă, mai relaxată care așteaptă doar momentul să iasă la lumină. Întâlnirea cu cineva complet diferit de tine și de ceea ce ai întâlnit până acum, poate fi atracția weekendului. Deschiderea poate duce la momente romantice neașteptate.

Profesional, perioada începe cu un sentiment că sunteți de partea care trebuie în ce privește inițiativa și cheful de muncă.

Normal, că în aceste condiții cauți o poziție mai bună. Dacă te grăbești, tot ceea ce ai construit până acum poate fi compromis. Oricum, te așteaptă ore peste program la locul de munca. Fa tot posibilul și termină ceea ce începi.

Este posibil să mediezi un conflict. Afacerile de familiei vor avea nenumărate oportunități. Contactele cu clienții însă pot fi stresante. Evită bârfa sau plimbatul vorbei de colo colo.

Relațional, săptămâna aceasta este una dramatică. Lucrurile pe care le consideri implicite între tine și șefii, mentorii sau angajații tăi pot fi înțelese greșit sau criticate. Lasă-le deocamdata să se mai primenească ca data viitoare să fie mai clare.

Dacă banii sunt legați în aceste schimbări, comunică-ți nevoile și nu lăsa conflictul să strice ceea ce este potențial, un parteneriat avantajos pentru ambele părți.

Dacă înțelegi acest lucru, mergi mai departe. Vei digera idei și concepte mental, precum sunt alimentele. Unele pot fi mai ușor asimilate decât altele. Dacă ai timp să explorezi problemele asociate bunăstării tale, du-te la o sursă în care ai încredere.

Asigură-te că următorul lot de idei despre alimentele pe care le consumi convin la toate nivelurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top