Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Scorpion. Cu Jupiter în semnul tău și care este leagat de potentul Pluto în Casa comunicării, a mentalului și a comunității în care trăiești, gândurile tale ar putea fi în continuare la un proiect care este important pentru tine.

Posibil să fie o perioadă de cercetare și consolidare a lucrurilor. Asigurându-te că fundația este sigură, succesul viitor este garantat.

Nu neglija detaliile. Ele ar putea fi cruciale pentru rezultat. În același timp, cu practicul Saturnul și cu Pluto în sectorul comunicării, a discuțiilor libere și a gândirii, ai putea trece printr-un proces care te ajută să îți schimbi mentalitatea.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să existe mai multe tehnici pentru a face acest lucru, dar ai încredere în instinctele tale și veți găsi calea potrivită pentru tine.

În acest weekend, Soarele face un sextil cu etericul Neptun în sectorul Casa iubirii, sugerând că o întâlnire te poate încuraja să dorești să cunoști mai bine pe cineva. Nu te grăbi.

Ești conștient de puterea ta sexual, de magnetismul ampluu care face ca multe tipuri de oameni să fie atrase de tine. Complimentele lor îți sporesc încrederea, dar nu au lipsit din zonă pentru a începe ceva nou.

Călătoria de peste week-end îți îmbunătățește șansele de dragoste și există ceva interesant pentru a sta în umbră și a trăi toate acestea fără să te știe cineva. Mingea este în terenul tău. Vă puteți distra împreună câteva zile ca apoi fiecare să meargă pe drumul său.

Profesional vei avea o perioadă extrem de productivă! Asta nu înseamnă că va fi o perioadă lipsită de stres.

Atât dramele personale ale altora cât și ale tale vor roii în jurul tău. Așteaptă-te la un feedback pozitiv doar prin faptul că Sinele tău este fiabil, și muncește pentru tone.

Împărtășește informațiile acestea și altor persoane. Eforturile echipei vor fi cele mai eficiente. S-ar putea să fi îngrijorat. Asigură-te că toată lumea este la unison. Sunt în joc forțe economice mai mari pe care tu, nu le poți controla.

Ești recunoscut pentru că nu știi să fii subtil, iar săptămâna aceasta nu este altfel. Comunicarea și stilul personal pot fi neconvenționale, cel puțin, astfel încât să cobori tonul mai ales dacă faci o impresie pozitivă.

Te gândești la cum ai mai multă libertate în carieră și să o legi cât mai puțin de birou. Demonstrează că ești stăpân pe tine, ai încredere și poți fi sigur de reușită.

Problemele de sănătate necesită însă atenție. Este posibil să ai o problemă care nu va dispărea de la sine. Se pare că ai obiceiul nativ de a merge la medic dar urăști să fi bolnav.

Este o pierdere de timp pentru cineva care are atât de multe de făcut și atât de mulți oameni de văzut! Totuși s-ar putea să te simți mai anxios ca de obicei, deci mergi la medic să vezi despre ce este vorba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top