Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Fecioară. Şi aceşti nativi par să fi luat ceva din anvergura specială a Leilor, le merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu cât mai de grabă aş spune că este vorba despre boala unui părinte.

Preţuiescă şi conştientizează valorile noţiunii de cămin şi de familie. Şi dacă nu au făcut-o până acum, o vor face cu siguranţă de acum încolo.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Sunt însă nativi care vor pune punct unor lucruri, pe care trebuiau să le încheie de multă vreme dar… totuși o serie de aspecte sensibilizează şi vulnerabilizează axa decizională vis-a-vis de viaţa domestică şi din prea multă dragoste pentru familie să facă unele greşeli, să ştiţi că şi din dragoste se poate greşi!

Conservă posibilităţile de expresie, capacităţile creatoare, fără a le face să treacă într-un plan concret şi astfel potenţialul lor nu este pe deplin exprimat şi Fecioarele să aleagă între Familie şi profesie.

Relaţional nu cred ca ei să aibă probleme, dimpotrivă multe Fecioare îşi vor pune pirostriile în această săptămână.

Fecioarele aflate în concediu să fie atente la accidentele legate de apă. Pe de altă parte, nu este momentul să se apuce să investească în casă, nu acum, să mai aibă puţină răbdare că lucrurile se vor aşeza, din toamnă o vor putea face.

Posibil ca unele cupluri să se ocupe niţel de propia sănătate şi, de mânuţă, vor merge să-şi facă o serie de controale medicale.

Zile bune 9, 10, 11 şi 13 apilie. Alți nativi preferă să facă ordine în viaţa lor, să încheie capitole relaţionale. Unii se vor înţelege şi vor merge de comun acord la notar, alţii vor dori partaj pe cele mai ciudate lucruri numai ca să facă zile fripte fostului partener.

Uranus nu îi va ierta nici pe unii nici pe alţii, dimpotrivă îi va supune unor teste de anduranţă care nu ştiu cât îi va speria, dar ştiu sigur că le va da de gândit.

Deci, zilele de 12, 13 și 14 aprilie vor fi zile de nervi, tensiuni, neînţelegeri pe care însă vor avea putearea să le încheie în nota lor fără intervenţia altora din familie.

Cuplurile tinere vor prefera un concediu peste graniţe, în timp ce cele adulte se vor refugia la munte sau unde vor simţi ei că trebuie să ajungă.

Profesional mi se pare că stau cel mai bine. Se bucură de apreciere şi de susţinere şi cred că le-ar prinde bine acum să ceară ce îşi doresc, să nu mai amâne pentru că vor primi. Nu întâmplător sintagma biblică spune cere şi vei primi!

Au idei practice, dovedesc fiabilitatea lor şi cu puţină imaginaţie dar şi cu stereotipia minţii analitice a Fecioarelor îi vor face pe cei care îi ascultă să vadă latura progresistă a ceea ce propun. Şi uite aşa pe 12 şi pe 14 aprilie, se vor pomeni cu noi responsabilităţi, lucru care nu le displace.

Favorizate doamnele, bineînţeles, sau cei la vârsta pensionării care simt că nu mai pot şi doresc să transfere ştafeta meseriei, a responsabilităţilor sau cârma afacerilor în mâinile celor mai tineri. Zile de decizie 12, 13 şi 14 aprilie.

Posibile negocieri pentru un nou loc de muncă, după cum este posibil să ia parte la un seminar sau un simpozion unde meticulozitatea, pragmatismul şi precizia informaţiilor să le pună în evidenţă creativitatea. Foarte bune în acest sens zilele de 13 și 14 aprilie.

Financiar, mingea este în terenul lor, pot obţine bani din mai multe surse dar în acelaşi timp, pot fi câştigătorii unei licitaţii, a unui proiect sau a unui contract care le va băga bani serioşi în buzunar pentru cel puţin doi ani de-acum înainte.

Stabilitatea fluxului financiar este dată nu doar de parcimonia cu care îşi administrează bugetul, dar şi de ingerinţele minime necesare lor.

Că sănătate, rămâne sensibilă axa digestivă şi deşi sunt atenţi cu tot ce mănâncă, acum sunt vulnerabili la tot felul de intoxicaţii datorate alimentelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top