Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion săptămâna 8 - 14 aprilie 2018

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Scorpion

Cred că săptămâna aceasta va fi şi pentru ei una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie, cât şi din varii locuri şi locaţii pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus.

Sunt avatajate serviciile de culegere a informaţiilor, de întocmire de dosare, activităţile de detectivistică şi investigare, cam tot ce acoperă zona lor de acţiune sau alte câmpuri de interes. Foarte activi mai ales în arii strategice.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe de altă parte se încearcă o reconectare prin comunicare cu familia, lucru bine gândit. Vor face multe drumuri, unii vor pleca în concediu, alţii în interes de serviciu, dar una peste alta viaţa lor se dinamizează şi vor alerga de colo colo ca să-şi dovedească utilitatea.

Spuneam că relaţional se încearcă reînnodarea relaţiilor cu cei din familie. Nu este vorba de faptul că nu discută cu
cei din familie, dar ei o fac doar în limitele necesarului, dacă s-ar putea monosilabic ar fi şi mai bine şi sunt mai mult plecaţi. Nu spun că lasă garda jos, ci că încearcă să-şi impună voinţa.

Cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea întâlni partenera visată. Dar ca mai mareu există un dar. Aceasta ar putea fi fascinată de portofelul lor şi de poziţia lor.

De reţinut că femeile Scorpion impun iar ritmul în cuplu. Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme.

Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura. Dacă vorbim despre terapiile alternative, vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scopionică.

Știu să asculte, de regulă vorbesc puţin, dar acum parcă au limbariţă. Vor cu orice preţ să convingă pe cineva de cât sunt de buni. E bună o asemenea strategie, dar de obicei are efecte mai puţin benefice. Deci atenţie la zilele de 11, 13 şi 14 aprilie.

Alți Scorpioni îşi doresc să stea mai mult pe acasă, se interesează de problemele partenerului de viaţă, de cum merg copiii cu şcoală, despre nevoile rudelor apropiate.

Zile bune 10, 11 şi 14 aprilie. În cuplurile tinere, dragostea funcţionează ceas, ele confirmând zicala, dacă mai era nevoie, că în pat se rezolvă toate problemele.

Nu se întrevăd probleme pe frontul muncii, mai degrabă aş spune că este un soi de monotonie pe care vor să o spargă şi vor reuşi mai ales acolo unde sunt şefi prin reorganizarea muncii şi replanificare obiectivelor, prin teren pe care să îl facă toată lumea şi şef şi subordonat şi chiar vor încerca să îi ajute pe care care nu se descurcă prin sugestii şi aprecieri.

Nu mai împung la propriu, o fac doar prin voce. Au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte dar fac ei ce fac şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte.

Au idei dar dacă ne le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul ca să poată avea ce-şi doresc. Toată săptămâna este bună din acest punct de vedere.

Financiar, spuneam că banii se adună, da se adună aşa cum nici ei nu sperau, ziua de 11 şi 12 aprilie fiind grăitoare în acest sens. Este posibil să se hotărască pentru schimbarea unor lucruri în casă, dar la fel de bine, să decidă împreună cu familia să ia o rudă în vârstă în îngrijire pentru a asigura o viitoare casa copiilor.

Să fie atenţi la problemele cu coloana dar şi cu rinichii pentru că săptămâna aceasta vor fi la ordinea zilei durerile de spate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top