Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2016. Zodiile care invata sa faca sex… ALTFEL

Luna ianuarie 2016 incepe plina de dezinhibitii pentru majoritatea semnelor zodiacale. O serie de nativi isi cunosc sexualitatea apeland la metode noi pe care le aplica in dormitor alaturi de persoana iubita.

HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2015. Berbecul va trebuie sa faca o analiza mai precisa asupra relatiei in care se afla si asta pentru ca, daca ar fi sa traga linie, el a dat mai mult decat a primit in relatie. Acest nativ nu mai are nicio obligatie in ceea ce priveste inovarea in dormitor si asta pentru ca deja le-a incercat pe toate.

Taurul are nevoie de intelegere din partea partenerului si refuza o serie de practici sexuale ce i se par istovitoare sau plictisitoare. Cu privire la Geaman, acesta va reusi sa faca un melanj ca la carte intre erotism si dragoste.

Racul va invata sa faca sex… altfel in 2016, la fel ca si Capricornul. Cei doi nativi vor incerca experiente noi care implica o serioasa doza de indrazneala. Aceste experiente vor fi de folos pentru a-si cunoaste mai bine sexualitatea.

CITESTE SI: Top 4 zodii cărora le place să facă sex cu necunoscuți

CITESTE SI: Top 4 zodii care adoră sexul în aer liber

Leul va reusi sa isi stabilizeze relatia, mai ales ca se prevad anumite probleme conjugale (acolo unde e vorba de ani buni de casatorie).

Fecioara face parte din categoria nativilor care vrea sa exploreze tot ce se poate din punct de vedere sexual. Acest semn invata in sfarsit ca nu mai trebuie sa puna suflet pentru fiecare partida de amor, acolo unde primeaza strict placerea, evitand astfel sa sufere.

Balanta se va indragosti si dezindragosti de aceeasi persoana in luna ianuarie, alaturi de care va experimenta cele mai fierbinti nopti.

Scorpionul va incerca sa se concentreze mai mult pe latura afectiva, pe atingeri, pe comunicare verbala si sarutari decat pe actul sexual in sine intrucat tocmai aceste atentii importante pentru sanatatea inimii i-au lipsit in 2015.

Sagetatorul pune piciorul in prag si dicteaza totul in dormitor, iar Varsatorul va deveni mai ascultator lasandu-se purtat de imaginatia partenerului.

HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2016. Nativul Peste face cum face si ajunge tot intr-un con emotional puternic, mai ales daca are deja o relatie. Sexul va fi pe locul doi, iar intelegerea si respectul in perechea formata vor fi mai importante decat oricand.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top