Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop sexual mai 2016

Stiri

Horoscop sexual mai 2016

Horoscop sexual mai 2016: Din punct de vedere amoros, se poate spune ca este luna Taurilor, Berbecilor si a Scorpionilor.

Zodiile care vor avea un mai incins:

1. Berbec – Daca nu esti inca intr-o relatie, luna mai poate fi inceputul unei povesti de iubire incredibile. Simtul umorului este cel care ii atrage ca un magnet pe cei din jur, asa ca foloseste-l daca vrei sa cuceresti pe cine ti-ai propus.

2. Taur – Din punct de vedere sexual, vei experimenta o serie de lucruri noi. Vei reusi sa iti impui dorintele astfel incat partenerul de viata sa te urmeze fara nicio ezitare.

3. Scorpion – Soarele, Mercur si Venus iti guverneaza Casa Iubirii/ Casa Cuplului, iar asta inseamna o explozie de erotism, mai ales de la jumatatea lunii incolo.

Horoscop mai 2016

5 moduri prin care il poti pacali pe Mercur retrograd, indiferent de zodie

Zodiile care vor avea un mai romantic:

1. Varsator – Nu poti accepta sexul fara imbratisari si sarutari tandre si vei reusi sa iti convingi partenerul ca o partida de sex satisfacatoare trebuie sa contina cateva ingrediente romantice.

2. Fecioara – Latura ta romantica iese la iveala si te umanizeaza. Sexualitatea ta continua sa fie un mister pentru partenerul tau, iar acest mister se adanceste tot mai mult. Lasa-l in ceata putin, ii va placea sa te cerceteze!

3. Balanta – Si tu vei simti nevoia de a fi mai romantic decat de obicei. Firea ta venusiana isi va arata puterile de seductie in cele mai firave si tandre moduri cu putinta.

4. Pesti – Problemele de la locul de munca se vor rezolva cu o noapte romantica alaturi de persoana iubita. Daca profesional lucrurile vor scartai in luna mai, din punct de vedere amoros totul va fi roz!

Vezi in pagina urmatoare daca te numeri printre zodiile care nu vor excela la capitolul sex in luna mai sau printre cele care vor avea o aventura de-o noapte

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top