Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP SMART. Inteligența în funcție de zodie

Horoscop

HOROSCOP SMART. Inteligența în funcție de zodie

Știați că există mai multe tipuri de inteligență și acestea diferă în funcție de zodia în care te-ai născut? Îți prezentăm un HOROSCOP SMART, horoscopul care îți spune ce fel de inteligență ai dacă ești Berbec, Rac, Balanță, Scorpion sau oricare altă zodie.

BERBEC
Ești dotată cu o inteligență logică. Faci legături raționale de fiecare dată atunci când lucrurile par complicate pentru ceilalți. Faptul că te descurci la matematică și alte materii reale este specific semnului tău zodiacal.

CITEȘTE ȘI: CUM SUFERI ÎN DRAGOSTE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

TAUR
Ești o persoană a analizelor, te definește inteligența matematică. Faci mereu calcule și știi cum să le vii de hac atunci când ceilalți se pare că le deslușesc ceva mai dificil.

GEMENI
Nu poți trăi fără muzică și asociezi orice faci cu un sunet sau lucrezi chiar într-un anumit ritm. Așadar, la tine este vorba despre o inteligență muzicală.

RAC
Ai o inteligență vizuală. Ai o memorie vizuală foarte bună și ești atrasă de tot ce înseamnă artă vizuală.

LEU
Tipul tău de inteligență este unul interpersonal. Inteligența interpersonală este definită de dorința ta de a fi mereu în centrul atenției și de a-i acapara pe cei din jur cu propria ta persoană.

FECIOARĂ
Ai o inteligență intrapersonală, adică îți place și ești convinsă că știi să te descurci singură. Ești o fire independentă care reușește în viață pe cont propriu, aproape de fiecare dată.

BALANȚĂ
La fel ca Gemeni, și la tine este vorba despre inteligență muzicală. Sunetele armonioase îți coordonează existența, nu poți trăi fără muzică.

SCORPION
Te caracterizează inteligența naturalistă. Îți place să petreci mult timp în natură și îți ghidezi viața după principii tradiționaliste.

SĂGETĂTOR
Ești inteligentă kinestezic, adică tot ce ține de atingere. De multe ori, atingerea unei mâini poate vindeca, ai capacitatea ca printr-o simplă atingere să simți sufletul unui om.

CAPRICORN
Ai o inteligență lingvistică – știi cum să abordezi oamenii, cum să le vorbești, ce să le spui și mai ales cum să îi lași mască dacă te provoacă.

VĂRSĂTOR
Te asemeni cu Scorpionii, ai o inteligență naturalistă. Pentru tine este important să stai cât mai mult într-un spațiu mai puțin poluat, și aici nu ne referin neapărat la natură.

PEȘTI
Ai o inteligență vizuală și asta te ajută în multe aspecte. Te pasionează anumite sectoare ale artei ți ar merita să încerci să faci ceva dacă ai talent și simți că arta te poate împlini.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top