Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 23 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor avea parte de surprize neplăcute astăzi.

Horoscop

Horoscop special: Cum va fi sfârșitul de an pentru fiecare zodie în parte

Ho, ho, ho! Crăciunul nu este foarte departe. Prin urmare vă prezentăm un horoscop special de sărbători, realizat de astrologi de renume, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul vostru special de sărbători pentru fiecare zodie

Berbec

Marte încurajează relația cu ceilalți, în timp ce Uranus și Pluto exclud compromisurile. Zilele de la sfârșitul anului nu sunt neapărat liniștite, există unele conversații condimentate, dar cel puțin nu vă plictisiți! Romantic, sărbătoarea vă oferă dorința de a seduce și de a câștiga inima cuiva.

Taur

Dragostea este pe radar de aceste sărbători! Obligațiile devin mai puternice între dumneavoastră, partenerul și familia dumneavostră! Dacă ești singur, iubirea nu e prea departe de tine, ferește-ți ochii!

Gemeni

Sunteți mai concentrat pe familie decât sunteți dragoste sau relație. Din această cauză, nu sunteți foarte demonstrativ. Poate că te simți prea încrezător? Mai presus de toate, o atmosferă bună influențează totul în casa ta …

Rac

Nu este un moment potrivit și totuși se pare că este posibilă o tensiune între dumneavoastră și partener în acest sfârșit de an. Ca rezultat, atmosfera din casa ta pierde culoare. Calmează-te și mergi la plimbare. Veți găsi rapid fericirea!

CITEȘTE ȘI: Minerva: Retrogradarea planetelor în 2018. Cum sunt afectate zodiile de evenimentele astrologice

Leu

Nu vă pierdeți reputația de a fi o persoană generoasă care oferă daruri uimitoare! Păstrează tradiția cu care i-ai obișnuit pe cei dragi an de an. Sărbătorile vor fi calde și pline de culoare!

Fecioară

Indiferent că grupul cu care petreceți sărbătorile este mic sau mare vă doriți să vă odihniți sau să meditați. De ce nu? Mai presus de toate, pari fericit. Un pic de dezamăgire este posibilă din cauza unui cadou nepotrivit. Treci peste! Aletele sunt bucuriile vieții.

Balanță

Sunteți înconjurați de o mulțime de oameni și de o atmosferă stimulantă, dar vă pare să fiți lucrați. Marte și Mercur joacă rolul „ucigaș”. În zilele când nu ești cel mai pozitiv și cu dispoziția potrivită, evită să spui ceva, pentru că riști să regreți.

Scorpion

Chiar dacă vă faceți griji cu privire la cheltuieli, vă bucurați în general de un Crăciun plăcut cu prietenii și familia. Simți iubire din toate direcțiile! Ești natural, fermecător!

Săgetător

Organizați totul? Vrei ca totul să fie perfect? Cu toate acestea, alții nu fac altceva decât să fie încăpățânați și nimic nu merge așa cum a fost planificat … Oamenii nu vă urmăresc propunerile, ceea ce vă tulbura. Continuă planurile și vei avea sărbători extraordinare!

Capricorn

Aveți o mică dificultate în a-i înțelege pe ceilalți și de a vă întâlni cu anturajul. Foarte realist (uneori prea mult), nu vedeți nimic decât ceea ce se întâmplă prost. Aceasta este o zi de sărbătorire, nu uitați asta! Calmați-vă sau riscați să vă certați! Din fericire, copiii și prietenii aduc viața grupului!

Vărsător

Sărbători relaxante, petrecute în mijlocul familiei! Veți avea un sfârșit de an plin de liniște și de relaxare. La final de an, încercați să vă eliberați de gândurile negative.

Pești

Toată lumea întreabă de tine! Prietenii, familia, copiii, parteneruletc., toată lumea este lângă tine și ascultă toate povestile tale minunate! Sunteți senzațional, dar aveți grijă la cheltuieli excesive, deoarece veți avea dificultăți în recuperarea contului bancar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top