Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP SPECIAL MARIA SARBU. Marte intra in mers normal si schimba regulile jocului

Stiri

HOROSCOP SPECIAL MARIA SARBU. Marte intra in mers normal si schimba regulile jocului

HOROSCOP SPECIAL MARIA SARBU. Planeta Marte a iesit din faza retrograda pe 29 iunie si, incepand de azi, se afla in mers normal. Astrologul Maria Sarbu face previziuni importante pentru destinul fiecarei zodii.

In perioada in care Marte „s-a invartit in jurul cozii”, a scos tot felul de energii din cele mai adancuri lacasuri, lasate spre uitare sau ascunse bine.

In aceasta invarteala, a energizat diferit, respectiv zodiile Sagetator si Scorpion si se opreste pentru a ne da startul unor noi povesti, mai profunde si apoi mai vesele.

Marte a invartit energia emotionala si a celor mai puternice emotii si a celor mai ascunsi si misteriosi. Se va incheia criza privind spitalele, dezinsectia.

HOROSCOP COMPLET IULIE 2016 PENTRU TOATE ZODIILE

Horoscop tiganesc iulie 2016. Luna descoperirilor

I-a facut sa actioneze si pe cei mai manipulativi, inactivi, plangaciosi, lipsiti de energie, statici sau emotivi. Pentru unele zodii acest tranzit inseamna lucruri bune, pentru altele probleme de sanatate, iar pentru altele avantaje.

Actiuni emotionale urmeaza dupa 30 Iunie si pana la 3 August, pentru a vindeca, iesi din socuri, depresii, probleme afective, dar si pe probleme de sanatate a sistemului hormonal, a intestinelor si organelor sexuale.

Cum schimba Marte fiecare zodie:

Berbec

Ceva situatii de strainatate si progres nerezolvate inca, pentru ca tu trebuia sa iesi din ceva umilinte sau frustrari vechi si uitate, probabil sexuale. A iesi din depresii, autocontrol manipulativ sau alte stari nu tocmai benefice. Atentie la sanatate!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top