Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop tibetan. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Astro-FUN

Horoscop tibetan. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Horoscop tibetan. Ce se întâmplă cu fiecare zodie. Conform tibetanilor, sunt 12 înțelepciuni ce se potrivesc fiecărei zodii. Iată care este înțelepciunea potrivită zodiei tale.

Horoscop tibetan. Înțelepciunea fiecărei zodii

BERBEC. Berbecii preferă să lase în urmă ceea ce s-a întâmplat în trecut. Preferă să se concentreze asupra prezentului. Este cel care contează pentru ei. Berbecii reușesc să vadă partea plină a paharului. Și să se bucure de viață chiar dacă este imperfectă.

TAUR. Acești nativi nu trebuie să își ascundă temerile în spatele temperamentului lor. Pot părea mai rebeli, pot da senzația că sunt nepăsători, dar în realitate nu este așa. Și, pe parcurs, pe măsură ce se maturizează, vor vedea că nu au de ce să își ascundă temerile.

GEMENI. Acești nativi ar trebui să fie mereu cu picioarele pe pământ. Numai așa își pot atinge scopurile. Ei nu trebuie să ia decizii importante în scurt timp. Trebuie să analizeze totul înainte de a ști sigur ce au de făcut.

RAC. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să fie mereu în atenia celorlalți. Dar asta le va afecta relația cu cei din jur. Le place să aibă autoritate, dar trebuie să fie atenți deoarece pot avea probleme. Și oamenii vor pleca din viața lor.

LEU. Leii preferă să facă totul pe cont prorpiu, Nu le place să primească ajutor din partea altora. Cu toate acestea, vor descoperi în timp că uneori au nevoie și de alții pentru a trece peste unele dificultăți.

FECIOARĂ. Acești nativi sunt foarte preocupați de propria persoană, de propriul confort. Dar sunt sfătuiți să se gândească și la alții și să le vină în ajutor la nevoie.

Horoscop tibetan. Înțelepciunea fiecărei zodii

BALANȚĂ. Nativii care vor mai mult de la ei, de la viață, trebuie să aibă mai mult curaj. Este recomandat să își asume riscuri, să vadă dincolo de ceea ce văd ceilalți. Nummai astfel vor reuși.

SCORPION. Cei născuți în această zodie trebuie să învețe să își controleze dorințele. Dacă vor exagera, dacă nu își vor stăpâni dorințele, atunci se pot distruge singuri. Trebuie să fie atenți!

SĂGETĂTOR. Este bine să cunoști cât mai multe lucruri, dar nu exagera cu setea de cunoaștere. Uneori vei vedea că misterul este mult mai benefic pentru tine.

CAPRICORN. Au multă energie pentru a face orice își doresc. Cu toate acestea, de multe ori pot folosi acea energie cu scopuri greșite. Să fie atenți la modul în care își epuizează energia pe care o au.

VĂRSĂTOR. Este bine să aibă încredere în prorpria persoană, dar și în cei din jur. Altfel nu au cum să fie fericiți. Și mereu vor avea senzaia că oamenii le vor răul.

PEȘTI. Iubirea este cea care îi salvează pe Pești de multe ori. Așa că nu trebuie să se teamă să ofere și să primească iubire.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top