Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop URANIA 20 – 26 octombrie 2018

Horoscop Urania 20 – 26 octombrie 2018. Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 octombrie. Soarele va intra în zodia Scorpionului. Luna Plină în Taur, iată ce se întâmplă cu zodiile în această săptămână.

BERBEC

Între 22 octombrie, după ora 9.00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, stare fizică și psihică destul de bună, Berbecii fiind în stare să facă eforturi fizice; ei vor fi determinați, ambițioși, curajoși, veseli și dispuși să se ia la trântă’ cu piedicile care apar în modul de viață curent.

Efortul de a se stabiliza din punct de vedere material va fi mai acut resimțit decât în alte dăți, pentru că, între 23 și 24 octombrie, Soarele, deja intrat în zodia Scorpionului, va face opoziție cu Uranus, ceea ce va afecta toate tipurile de relații cu banii personali, cu cei cuveniți de la persoane sau instituții pentru munca prestată, punând orice demers de-al lor sub semnul incapacității de a face față răsturnărilor de situație care vizează banii și bunurile cuvenite în condițiile unui gest filantropic, ale unei moșteniri sau ale unei despărțiri (partaj), ale ieșirii din indiviziune sau dintr-o asociere.

TAUR

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va da, timp de o lună, casei a VII-a a relațiilor parteneriale, un profil special: tendințe ascunse sau imorale ale unor asociați, secrete între soți, tentative de păcălire.

Evoluție periculoasă a conflictelor sau a proceselor din cauza manevrelor ascunse ori a intervențiilor incorecte puse în practică de interpuși. E bine să se păstreze o reticență atât în fața ofertelor, a promisiunilor, cât și a eventualelor constrângeri. Nu vor fi excluse crizele de gelozie și îndoială cu privire la onestitatea partenerului de viață, care pot genera crize interioare sau conflicte între soți.

GEMENI

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe, timp de o lună, să tranziteze casa a VI-a a muncii, provocând motive de îngrijorare cu privire la evoluția unei situații complicate – a lor, personal, la locul de muncă, sau a instituției unde își desfășoară activitatea, în general.

Nu vor fi excluse încercările unor colegi, șefi sau subalterni de a-l pune pe câte un nativ în ipostaze delicate ori chiar de vinovăție prin înscenări, comploturi, provocări.

RAC

Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, pentru a face față provocărilor din carieră este necesar să se ridice gradul de vigilență, de rezistență fizică și psihică și de efort intelectual.

Pentru unele persoane s-ar putea pune problema combativității și concentrării atenției pe lupta pentru apărarea unor principii, proiecte, premise necesare schimbării. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va imprima trăirilor senzuale și sexuale o tentă pătimașă’: emoții puternice, sentimente exacerbate, radicalism afectiv.

LEU

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze sectorul casei, al locuinței, al patrimoniului, dar și al relațiilor cu părinții, dând acestui răstimp de o lună substratul multor îngrijorări, frustrări și situații neconvenabile sau incorecte.

Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, pentru unii s-ar putea pune problema menținerii într-o funcție sau într-o postură publică. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top