Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Ce se întâmplă cu zodiile

Horoscop

Horoscop Urania 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Ce se întâmplă cu zodiile

Horoscop Urania 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus se va întoarce în zodia Balanței. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte.

Berbec

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, nativii pot să se exprime liber și cu spontaneitate; ei pot fi convingători, persuasivi și expresivi. Deplasări, agitație cotidiană, nevoia de a fi prezenți, în mai multe locuri, într-o perioadă scurtă de timp, de unde și permanenta grabă „contra cronometru’ pentru a onora toate întâlnirile.

Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, preocupări casnice; relații de familie care le pun Berbecilor răbdarea la încercare sau care reprezintă obligația acestora de a susține unul sau mai mulți membri de familie prin intervenția lor energică în chestiuni pe care părinții sau rudele nu sunt în stare să le ducă la bun sfârșit.

Între 31 octombrie, după ora 04:42′, și dimineața zilei de 2 noiembrie, sectorul afectivității va clocoti de dorințe, de impulsuri, de aspirații: chef de aventură, de sport, de mișcare, de distracție intensă, bazată pe consum de energie și senzații tari dar și destul de multe excese.

Taur

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, dialoguri pe teme bănești, nevoia de a se informa, de a se consulta. Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, etapă a discreției și a reflexiei.

Taurii trebuie să fie atenți la tot ceea ce se petrece și mai ales la ceea ce se spune în prezența lor, pentru că unele afirmații pot conține informații, indicații necesare sau avertismente privitoare la oameni și împrejurări față de care trebuie să fie prudenți. Ecou afectiv al unor dialoguri cu frații sau cunoscuții ocazionali care le provoacă amărăciune, regrete sau tristețe.

Gemeni

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, perioadă destinsă; Gemenii vor fi în elementul lor, vor fi comunicativi, interesanți, simpatici și inventivi. Ei vor avea energie și inițiativă în chestiunile care țin de idei, idealuri și meserie.

Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, atitudine cumpătată în fața impulsurilor de moment care i-ar împinge să facă cheltuieli ce nu vor fi necesare în acel moment. Între 31 octombrie, după ora 04:42′, și dimineața zilei de 2 noiembrie, capacitate de a se impune în situații care presupun un înalt nivel de performanță personală, școlară.

Rac

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, etapă obișnuită , presărată cu clipe de meditație sau de interogație personală. Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, Racii vor beneficia de tranzitul Lunii, Guvernatorul lor, prin domiciliu, respectiv prin casa I a cerului lor de naștere, ceea ce le va spori farmecul personal dar îi va face, totodată, mai sensibili, mai receptivi, mai impresionabili iar reacțiile lor afective vor fi mai intense decât în alte dăți.

Perioadă bună pentru activitățile de creație și interpretare ce presupun inspirație, stil, rafinament ori subtilitate. Între 31 octombrie, după ora 04:42′, și dimineața zilei de 2 noiembrie, abordare hotărâtă a chestiunilor financiare, mai ales ale celor salariale care îi pot motiva pe nativi să declanșeze, uneori, adevărate „bătălii’, pentru a-și recupera un drept bănesc micșorat sau anulat (în cazul indemnizațiilor și bonusurilor). CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top