Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-urania-29102015

Stiri

HOROSCOP URANIA 7 – 13 NOIEMBRIE 2015: Ce cumpene apar si pentru care zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 7 – 13 noiembrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele in perioada urmatoare. Vesti bune sau vesti proaste?

Pe 7 noiembrie, cei născuți în Berbec se pot îngriji de sănătate, mai ales sub aspectul alimentației, al dietei sau al unei terapii naturiste.

Unii se alarmează pentru că ceva – simt ei – nu funcționează bine în organismul lor, alteori primesc o confirmare sau un avertisment prin intermediul unui buletin de analiză medicală care îi motivează să facă o serie de schimbări în regimul lor de viață.

CITESTE SI: Top 6 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste

Horoscop Urania – BERBEC 7-13 noiembrie 2015

Pe 8 și 9 noiembrie vor trăi sub semnul planetei Venus care îndulcește toate asperitățile din relațiile parteneriale. Va începe o perioadă favorabilă împăcărilor, finalizării unor negocieri sau al găsirii de comun acord a unor soluții convenabile într-o direcție zbuciumată de viață până acum.

Pe 10, 11 și în prima parte a zilei de 12 noiembrie, Soarele și Mercur nu le dau pace și, fie îi obligă să țină cont de o serie de realități financiare pe care trebuie să le rezolve cu diplomație, fie ecourile, care vin spre ei, despre ceea ce fac (sau nu fac) o serie de prieteni, parteneri de afaceri sau chiar rude sunt suficient de provocatoare pentru a-i sâcâi.

CITESTE SI: MINERVA: CE ZODII VOR AVEA GHINION IN URMATOAREA PERIOADA

Horoscop Urania – TAUR 7-13 noiembrie 2015

Trăită în surdină, această bucurie pare a fi motivată mai ales de combinarea ei cu un avantaj material, cu un sentiment de securitate personală sau de confort ce le lasă multe libertăți individuale. Din 8 noiembrie Venus, guvernatorul lor, „își găsește liniștea”, intrând în cel de-al doilea domiciliu al său astral, în care se scaldă în efluvii de grație, plăceri, armonie sau stare de bine.

Uneori, aceste predispoziții interioare se pot explica printr-o reușită la locul de muncă, printr-un succes, progres sau aranjament care le convine și care îi „decrispează”. Acest tranzit le va aduce o stare de ușurare sufletească, de bine și calm, de refacere și recuperare fizică. Pe 10, 11 și 12 noiembrie până spre prânz, preocupările nativilor sunt direcționate pe relațiile interumane, conflictele ce trebuie rezolvate sau înăbușite cu orice preț.

CITESTE AICI: HOROSCOP NOIEMBRIE 2015

Horoscop Urania – GEMENI 7-13 noiembrie 2015

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top