Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop URANIA - Previuni pana pe 12 iunie

Stiri

Horoscop URANIA – Previuni pana pe 12 iunie

Horoscop URANIA – BERBEC
Nota generală este de optimism, de încredere, de chef de viață. Accentele diferă în funcție de vârstă sau de sex: bărbații vor aventuri, practică sporturi cu mare plăcere, se dedau unor speculații financiare, jocuri, pariuri; femeile se îngrijesc de aspectul lor și doresc să se pună în valoare prin tot felul de accesorii (sau artificii!).

Horoscop URANIA – TAUR
În cazuri particulare, nativii pot avea beneficii sau înlesniri care le sunt acordate în virtutea unui factor subiectiv (notorietate, nume de familie prețuit, datorie morală etc.). Prima parte a zilei de 6 iunie poate trece banal sau cu un spor de luciditate necesar pentru a se concentra pe probleme serioase ori cu grad mare de dificultate intelectuală (școlară, pedagogică, educativă). Din după-amiaza zilei de 6 până pe 8 iunie la prânz existența lor poate fi în prim-planul atenției publice sau poate căpăta o notă oficială care îi alarmează, îi enervează, îi suprasolicită.

TEST ONLINE: AFLA CE DESTIN VEI AVEA

Horoscop URANIA – GEMENI
Mercur, fiind retrograd, îi împinge spre tot felul de secvențe deranjante: uită, încurcă, formulează greșit o idee, înțeleg trunchiat, secvențial sau deformat o informație care li se transmite. În preajma datei de 12 iunie fie trebuie să țină cont de niște cadre de acțiune, fie trebuie să se conformeze unor urgențe și comandamente majore în familie, societate sau în profesie. Unele dintre aceste evenimente pot îmbrăca haina neprevăzutului, alteori consecințele se nasc dintr-un fapt accidental, colateral, ca un efect secundar doar în aparență, pentru că, prin impactul pe care îl va exercita asupra unui nativ din Gemeni, el va avea o importanță majoră.

Horoscop URANIA – RAC
Intrarea planetei Venus, Micul Benefic, în casa a II-a a banilor obținuți din muncă, poartă premizele unor posibile avantaje bănești care decurg din muncă și activități retribuite sau posibilitatea de a echilibra regimul plăților și recuperării unor sume de bani în varii situații (compensații, despăgubiri, gratificații etc.). Între 6 și 8 iunie situația favorabilă care se reflectă dinspre casa a II-a spre casa a VIII-a a banilor care vin în urma unor relații cu oameni și instituții se îmbogățește cu tot felul de surprize sau ipostaze inedite de viață care îi pot permite câte unui nativ să rezolve o situație, până nu demult delicată, într-un chip care nu ridică riscuri suplimentare și efort.

Citeste mai mult in site-ul Libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top