Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP URANIA – Previziuni astrologice pentru perioada 2 – 8 mai 2015

Una dintre particularitățile perioadei pe care o analizăm este faza de Lună Plină care se realizează în ziua de 4 mai a.c., la ora 6: 41′ dimineața (ora legală de vară a României), printr-o opoziție între Soare și Lună la 13° 22′ pe axa Taur/Scorpion. Este Luna Plină a Scorpionilor și acest moment îi va încărca într-un fel special, după cum vom vedea în analiza dedicată zodiei lor.

Al doilea eveniment astrologic al săptămânii viitoare este legat de traseul planetei Venus, care se va afla, începând cu 8 mai, ora 1:52′, în zodia Racului, semn în care va rămâne până la 5 iunie.
Saturn este în continuare în mișcare aparent retrogradă în Săgetător.

TEST: AFLA CE DESTIN VEI AVEA – CLICK AICI

HOROSCOP URANIA Berbec
În linii mari, aceşti nativi se vor confrunta cu problemele fireşti ale vieţii de fiecare zi cu privire la bani, la buna lor administrare, la discuţii şi schimb de idei pe această temă. Se produc şi câteva nuanţe inevitabile prin particularităţile pe care le aduce Luna.

TEST ONLINE: TU CE VARSTA PSIHOLOGICA AI?

HOROSCOP URANIA Taur
Semnul lor zodiacal este angajat, prin Soare, la construcția fazei de Lună Plină din ziua de 4 mai, când Luna se va afla în casa lor a VII-a, dând multora dintre relațiile parteneriale, o notă conflictuală sau periculoasă, în ambele ipostaze, neplăcută, enervantă, conținând o doză de incorectitudine.

CITESTE AICI: AVERTIZAREA KARMICA PENTRU FIECARE ZODIE!!!

HOROSCOP URANIA Gemeni
Aceste posturi astrale șubrezesc forța tranzitului, punând planeta Mercur în fața unor blocaje astrale de intensitate medie. Uneori, mesajele nu sunt înțelese corect sau nu pot ajunge la adresant; ele ajung târziu, distorsionate, fragmentar. Această ipoteză astrală vizează chiar casa relațiilor parteneriale unde cooperarea, comunicarea, înțelegerea ideatică, verbală au un rol important.

CITESTE MAI MULT PE LIBERTATEA.RO

ATENTIE: HOROSCOPUL URANIEI ESTE OFERIT IN EXCLUSIVITATE PENTRU SITE-UL LIBERTATEA.RO, daca doriti sa citit INTEGRAL PREVIZIUNILE CLICK AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top